x

STAJLING ZA KOPIRANJE

Zimi se itekako furaju suknje, a ova ide uz sve zimske čizme

Tko kaže da se zimi moramo odreći suknji i nužno posegnuti za hlačama? Duga i udobna, suknja kakvu fura Gigi Hadid ove je zime na vrhu naših modnih želja

Još krajem ljeta modni znalci su najavljivali povratak ultra dugih suknji. Vrlo trendi komad lako je kombinirati kako uz prijelaznu, tako i zimsku garderobu. Nakon Else Hosk i Kendall Jenner, red je došao na Gigi Hadid da prisvoji ovaj ultimativni trend suknji sezone.


Jedan od trenutno najtraženijih modela prošetao se ulicama New Yorka, a zatim i svratila do duaćana svog brenda Guest in Residence. Tu modnu marku, koja prodaje odjevne komade načinjene od 100 postotnog kašmira Gigi je pokrenula prošlog rujna. Mnogima je za oko odmah zapeo Gigina odlično stilizirana modna kombinacija.


Inspirativan stajling činila su dobre modne osnove i vruće modne želje ove sezone. Duga kožna jakna, pletena vesta savršena za višeslojno odijevanje i kaubojske čizme koje su se na modnu scenu ponovno vratile u velikom stilu – komadu si koje bi mnoge zaljubljenice u modu tako rado vidjele u svom ormaru. No, komad koji je daleko najviše privlačio pažnju bila je duga suknja s prorezom koja savršeno pokriva, ali istovremeno ističe figuru.


Dok su mnoge zvijezde prihvatile mini ili čak mikro trend po pitanju suknju, druge, poput Gigi Hadid , preferiraju dulje modele. Od lana, vune, pletiva ili trapera – mogućnosti su doista velike, a jedino čega se treba pridržavati je da dizajn suknje bude minimalistički i neupadljiv, uz neizostavan visoki prorez. Tako ćete moći bez greške kombinirat baš svake čizme iz ormara, od gležnjača, Chelsea modela, robusnih s podebljanim potplatom pa do kaubojskih, baš poput Gigi.








Izvor: tportal.hr


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.