x

Zimske make up igrice uz Catrice

Stiglo je najhladnije doba u godini, ali to ne znači da takav bude i vaš make up. Naime, uz novitete kozmetičkog brenda Catrice sigurno smo da ćete dobiti nove ideje za zanimljive look-ove za ove hladne dane pred nama. Donosimo vam neke od ideja kako da ostanete zavodljive, posebne i sa uspješno naglašenim najvećim prednostima na licu.

Neophodan element dnevnog make-up-a svakako je dobra podloga, a istu možete pronaći u TEN!SATIONAL 10 IN 1 DREAM primeru. Ovaj all-in-one primer kombinira deset pogodnosti u jednom proizvodu. Lagana tekstura savršeno priprema kožu za šminkanje, ima efekt nježnog fokusa i izglađuje nepravilnosti kože kao make-up baza. Ovaj primer iz snova također daje koži vlagu i prirodni sjaj.


HD Liquid Coverage Foundation tekući puder pruža visoko ali prirodno prekrivanje, te pruža gladak i besprijekoran ten. Pokriva nedostatke do 24 sata i matira kožu.


Nakon pudera vrijeme je za Liquid Kamuflažnu kremu koja nudi optimalno prekrivanje i njegu. Tekući korektor je visoko pigmentiran, vodootporan i posebno dugotrajan. Jednostavan je za korištenje s praktičnim flock aplikatorom. Nanesite trougao u nešto svjetlijoj nijansi i dobro utrljajte korektor u kožu oko očiju. Svjetlija nijansa i primjena u ovom obliku treba da osvježi izgled vašeg lica.


Vrijeme je za rumenilo u nježnoj nijansi, koje će vam pružiti malo osvježenja i uz koje nećete izgledati umorno.

To možete postići veoma lako uz dvije nijanse novoga CATRICE BLUSH BOX GLOWING + MULTICOLOUR rumenila koje kombinira dvobojno rumenilo u jednom.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.