x

hit video

Žiri u Zvezdama Granda morao s takmičarkom pričati na engleskom, ovo morate vidjeti! (Video)

U posljednjoj emisiji showa "Zvezde Granda" žiriju se predstavila interesatna djevojka, Kseniya Tanu (30) iz Gomelja u Bjelorusiji.


Naime, ona je osvojila pet glasova, a žiri je na kraju morao s njom razgovarati na engleskom.

"Zdrastvuj", pozdravio je Saša Popović i poručio žiriju: "Ona razumije naš jezik, ali ne zna da priča! Govori engleski jezik".


Anu Bekutu najviše je zanimalo otkud ona ovdje, a takmičarka je istakla da je razumjela i dodala da dolazi iz Podgorice.

"Izbjeglica znači, pobjegla od rata“, našalio se Dragan Stojković Bosanac, a Mariju Šerifović najviše je zanimalo zašto se preselila za Crnu Goru.


"Zbog supruga, on živi u Crnoj Gori“, odgovorila je Kseniya i dodala da joj bilo izuzetno teško da pjeva Marijinu pjesmu i to pred njom.

Aleksandra Milića Milija je zanimalo da li prati balkansku muziku i koliko pjevača zna sa naših prostora.


"Samo Mariju znam. Imala sam 15 godina kada sam je gledala na Euroviziji i navijala", kazala je Kseniya i upravo je Mariju odabrala za mentora.

Snimka razgovora takmičarke i žirija brzo se proširila internetom, a ljude je posebno nasmijalo koliko se žiri zbunio te kako pojedinci se nisu najbolje snašli s engleskim.


"Ja sam Bosanac koji ništa ne konta HAHAHA", "Mislim da sam dobio prijelom mozga", "She doesn't speak Serbian. Ok, no problem - OTKUD.TI.OVDE", "Ovo kao moj engleski", "Bosanac, brat moj, ništa ne konta", samo su neki od komentara.

Marija je na kraju poručila Kesnyi da mora što više pričati srpski.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.