x

"sada kada je vidim ovakvu..."

Živi u kući sazidanoj od pobijenih i opljačkanih: Karleuša brutalno o Ceci nakon Anastasijinog rođendana!

Rođendan nasljednice folk zvijezde Svetlane Ražnatović izazvao je veliku pažnju medija i javnosti, a naveo je i Jelenu Karleušu da se "obruši" na svoju vječitu rivalku.

JK je na društvenoj mreži Instagram uz fotografiju Cece sa sinoćne proslave uputila niz žestokih opaski na račun pjevačice.

- Godinama sam se sudski branila od perfidnih napada ove žene, nisam mogla da razumijem Srbiju koja je u prošlosti veličala nekog poznatog po kriminalu i nanogici. Žena koja je bila usko povezana sa ubicama Zorana Đinđića, ženu ratnog zločinca koja živi u kući sazidanoj od pobijenih i opljačkanih Bošnjaka, Hrvata, Srba. Bila sam u fazonu WTF, Srbijo!?


- Boljela me je nepravda jer su mediji perfidno mene uvijek pokazivali kao negativca, iako mrava nisam zgazila, a veličali ovu zatvorsku pticu, koja je na račun tobožnjeg patriotizma i velikosrpstva skupljala jeftine poene primitivaca. Sada, kada je vidim ovakvu, sada kada više nikog ne interesuje, sada kada pjeva pod šatorom i kafićima, sada, kada postoji u medijima samo ako se zakači za mene, osjećam sažaljenje. Vrijeme i karma riješe sve - zaključila je Karleuša.


Da li će Svetlana Ražnatović reagovati na ove riječi koleginice ili će tradicionalno prećutati, pa pravdu potražiti na sudu, ostaje da vidmo. Jedno je sigurno, rat dvije najpopularnije pjevačice na Balkanu neće utihnuti još dugo dugo.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.