x

Živite u trenutku sa Galaxy A9!

Kompanija Samsung Electronics predstavila je danas Galaxy A9, telefon napravljen za one koji vole da istražuju, snimaju trenutak i podijele ga onako kako ga i vide. Galaxy A9 debituje kao prvi telefon na svijetu sa četverostrukom zadnjom kamerom i posjeduje mnoštvo funkcija koje će korisnicima pomoći da žive svakog dana u potpunosti.

Galaxy A9 prilagođen je onima koji znaju šta žele i idu za tim. Bez obzira da li je riječ o selfiju ili savršenom pejzažu, Galaxy A9 će ih pratiti u snimanju i dijeljenju svakodnevnih avantura gdje god se nalazili.

„Kao globalni lider u inovacijama pametnih telefona, razumijemo potražnju za smislenom inovacijom u brzom svijetu kojim upravlja vizuelna komunikacija“, izjavio je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor IT & Mobile Communications Division u kompaniji Samsung Electronics. „Oslanjajući se na nasljedstvo u razvoju fotoaparata na pametnim telefonima, uvodimo tehnologiju nove generacije u čitav naš Galaxy porfolio, kako bismo potrošačima pružili priliku da dožive najsavremenije inovacije. Zadovoljstvo nam je predstaviti ovu svjetsku tehnologiju fotoaparata na pametnim telefonima i to s Galaxy A9.“

U uzbudljivom i povezanom svijetu, u kojem se trenuci i sjećanja, od svakodnevnih do onih koji se dese jednom u životu, snimaju i dijele odmah, pametni telefon je korisnicima postao mnogo više od telefona. Zbog toga Galaxy A9 predstavlja najbolje Samsung inovacije kamere, kako bi omogućio svim korisnicima da postignu više i susretnu se sa što više mogućnosti svakog dana.

Inovativna četverostruka glavna kamera

Galaxy A9 omogućuje snimanje dinamičnih i lijepih fotografija bez napora. Sa četiri sočiva, korisnicima omogućava da dožive još više načina da oslobode svoju kreativnost i snime i dijele zadivljujuće slike.

Za približavanje bez kompromisa, uređaj nudi dvostruki optički zum za nevjerovatne i detaljne snimke čak iz daljine.

Za bilježenje svijeta u potpunosti i bez ograničenja, zadužen je Ultra Wide objektiv, kao i Scene Optimizer, koji omogućava rezultate snimanja poput profesionalaca. Zahvaljujući AI Scene prepoznavanju, kamera je sada pametnija i sposobnija je da identifikuje temu i podesi postavke za najbolju fotografiju u trenutku.

Za izražavanje kreativnosti zadužena je leća koja omogućava veću dubinu kadra, s mogućnošću ručnog upravljanja dubinom polja fotografija i fokusiranjem na temu za zapanjujuće, profesionalne slike.

Za snimanje jasnih i svijetlih slika u uslovima odličnog, ali i slabog osvjetljenja sa Galaxy A9 glavnim objektivom od 24MP, za prekrasne fotografije u bilo koje doba dana.

Nove moćne funkcije za izuzetne performanse u toku dana

Pouzdana baterija od 3,800 mAh na Galaxy A9 pametnom telefonu, korisnicima omogućava da žive bez ograničenja i uživaju u dugotrajnim performansama. Također, mogu snimiti sve, bez ograničenja, sačuvati više i brisati manje sa 128GB unutarnje memorije telefona, koju je moguće proširiti microSD karticama kapaciteta do 512GB.

Dizajniran kako bi život učinio praktičnijim, Galaxy A9 sadrži funckije: Bixby, Samsung Pay i Samsung Health, a korisnici mogu iskoristiti i mnoge pogodnosti koji nudi Galaxy A9, uključujući App Pair, koji omogućava istovremeno pokretanje dvaju omiljenih aplikacija i njihov pregled na čitavoj površini ekrana.

Dizajn prve klase

Galaxy A9 bit će dostupan u tri jedinstvene boje – crnoj, plavoj i ružičastoj, sa elegantnim i ergonomskim dizajnom, koji se odlično uklapa u dlan zahvaljujući zakrivljenoj staklenoj površini kućišta. Galaxy A9 će biti dostupan na tržištu Bosne i Hercegovine polovinom novembra 2018.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.