x

Živojinović dao dinar da uđe u kolo, a sad daje dva da izađe: Stefane, šta ti se desilo?

Stefan Živojinović je preko noći odlučio da više ne želi da bude dio javnog života, pa je sebi dao za pravo da preko svojih advokata prijeti medijima koji su mu pomogli u kratkoj pjevačkoj karijeri, piše Kurir.

Naime, pravnici koje je nasljednik Lepe Brene i Slobodana Živojinovića angažovao poslali su dopis redakciji Kurira, u kome zahtijevaju da se ubuduće njegovo ime i prezime, a ni ono što objavi javno na Instagamu ni slučajno ne objavljuju.

"Želio bih da obavijestim javnost da sam donio odluku da se povučem sa javne scene i iz javnog života. Prethodnih godina mediji su objavljivali brojne tekstove povodom kojih nisam želio da pokrećem sudske sporove, iako su mnogi sadržali neistinite informacije koje ovim putem demantujem", stoji u prvom dijelu saopštenja bez konkretnog navođenja šta su to mediji neistinito objavili, a da je u vezi sa njegovim privatnim životom ili karijerom.


U nastavku saopštenja dojučerašnji pjevač je zaprijetio tužbama.

"Molim sve medije da poštuju moju odluku o povlačenju iz javnosti i da se ubuduće uzdrže od bilo kakvog objavljivanja informacija o meni, a naročito onih koje zadiru u moju privatnost", poručio je on u svom posljednjem obraćanju za javnost, javlja Kurir.

Inače, Stefan je sa redakcijom Kurira oduvijek imao korektan odnos.


Govorio je ne samo o svojim poslovnim planovima već i o djevojkama, odnosu s roditeljima, putovanjima, pa čak i o otmici. Redovno je obavještavao o svim svojim aktivnostima i ugostio nas je u svom stanu koji je nedavno kupio, dodaje Kurir. Ali to nije sve! I prije nego što je stao na scenu pred mikrofon, Stefan je bio poznat zahvaljujući slavi svojih roditelja Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Iako mu se sve u životu složilo tako da mu popularnost u neku ruku bude suđena, on je iz nepoznatih razloga krenuo đonom na medije. Kontaktirali smo i sa njegovom majkom Lepom Brenom i pitali je za komentar na ovo iznenađujuće saopštenje njenog nasljednika.

"Poštujem njegovu odluku", napisala je folk zvijezda u poruci.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.