x

Živojinovići otišli bez Stefana na Maldive! Komšije kažu da izlazi samo po hranu i da baci đubre: A evo ko mu čisti stan!

Stefan Živojinović zbog poslovnih obaveza, ali i drugih privatnih planova, nije otputovao na odmor zajedno sa svojom porodicom. Prvi put, pak, ekipi se na ezgotičnoj destinaciji pridružio Aleksandrin i Filipov sin Aleksandar, a Stefan će, kako kaže, moći da im se pridruži tek za nekoliko dana.

"Idem dva dana u Dubai i onda pet dana na Maldive sa njima. Dva dana ću biti sa svojom ekipom, a onda sa porodicom", otkrio je pjevač, čije su komšije oduševljene kako njim, pa tako i ostalim Živojinovićima.

Komšiluk kaže da je mladi pjevač vaspitan i pristojan susjed, kog poznata porodica često obilazi.

"Stefan je o svemu vodio računa i kada se njegov stan renovirao pa je insistirao da majstori poštuju kućni red i da najave sve veće i bučnije radove. Tu nas je kupio još prije nego što se doselio. Tada nismo ni znali ko će nam biti komšije. Njegove roditelje Bobu i Brenu viđamo da dolaze, kao i brata Stefana i Filipa. Čitava porodica je pristojna, uvijek se jave", rekao je jedan komšija koji živi u Stefanovom ulazu.


Komšinica koja živi u jednoj od kuća preko puta zgrade u koju se uselio pjevač kroz osmijeh kaže da je Stefan omiljen među tinejdžerkama.

"Ja nisam znala ko je on, ipak sam ja malo starija pa slušam neku drugu plejadu pjevača. Možda prije njegovu mamu, ali zato moje unuke znaju svaku njegovu pjesmu i idu na njegove nastupe kada pjeva u Beogradu. One su mi pričale da su neke njihove drugarice odlazile kod Stefana na vrata i zvonile, ostavljale mu pisamca i neke poklone, valjda plišane mede, pa vrištale da izađe. Mladost, ludost. Drago mi je da im je on interesantan jer je vaspitan mladić", otkrila je razdragana baka.

Kako blizu zgrade nema megamarketa Stefan, kažu, rado svraća u nabavku u jednu malo udaljeniju prodavnicu.


"Kupi često neku vrstu italijanske paste i tako neke namirnice koje ukazuju da sprema večeru. Ne svraća često, ali kada dođe uvijek ostavi bakšiš i ponaša se kao svaka druga mušterija. Vrlo često kupovinu obavi a da za sve to vrijeme priča na telefon. Djevojčice su ga jednom ispred radnje zamolile da im se potpiše u školske sveske i slikale se sa njim, a on je sve to sa osmijehom prihvatio", ispričala je radnica i dodala da je Lepu Brenu vidjela dva puta kako ulazi u zgradu gdje joj živi sin.

Komšije, takođe, kažu da Stefana viđaju kako izbacuje smeće, ali i da ima spremačicu za stan.

"Jednom sam čak i njega vidjela da usisava otirač ispred vrata, ali viđam s vremena na vrijeme ženu koja dolazi da kompletno očisti stan. Stefan i djeluje kao pedantan lik pa nije čudo da sve drži pod kontrolom. Ne znam da li ima djevojku, dolazi mu tu društvo, ali nisu bučni", otkriva jedna komšinica. 


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.