x

Život mi se pretvorio u špansku seriju! Luna se rasplakala usred emisije: Đoganijeva nije više mogla da govori, pa joj same suze krenule!

Luna Đogani govorila je o trećoj sezoni rijalitija, pa je odjednom počela da plače kada je vidjela snimak sa "Zadrugovizije" gdje je učestvovala.

"Ovo je bio moj život, promijenio mi se za jednu noć. Postala sam druga osoba i mnogo mi se to sviđa. Ponosna sam na sebe, nisam htjela da plačem. Čudno mi je što u najavi nisam vidjela sebe, vraća mi se sve. Pogledala sam se u ogledalo i shvatila koliko sam naučila. Ja sam toliko jaka osoba i borbena, sve sam sama uspjela i zahvalna sam svima što su me dovde doveli. Rekla sam da neću plakati, ali mi se emocije vrte, teško mi pada. Valjda me ljudi i vole što ne mogu da sakrijem emocije, ali ovo je zaista sreća što sam uspjela. Zahvalna sam porodici, mojoj mami i svima koji su dio mog života", rekla je u "Narod pita" i dodala:

"Sjećam se kako sam bila izgubljena djevojčica i došla u pratnji porodice, a onda mi se život pretvorio u špansku seriju. Ovo su bile suze radosnice."

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.