x

ide joj u životu

Život na visokoj nozi u doba pandemije: Najljepšoj Srpkinji vjerenik ispunjava svaku želju - let prvom klasom, luksuz na sve strane...

Vladana Railić ponosno nosi titulu Top Model Srbije 2012. godine, a još je radosnija na to što je proglašena za jednu od 5 najljepših žena svijeta. Ipak, sretnija nego ikada je i zbog nedavne vjeridbe sa izvjesnim biznismenom B.J. Da joj ide uvjerili smo se i putem njenog Instagrama, a lijepa Vladana očito uživa i u vrijeme pandemije. 

- Osjećam se kao najsretnija žena na svijetu. Njegov identitet ne želim da uplićem u javnost iz više razloga. Meni je dovoljno da se mi volimo i da nam je lijepo - izjavila je nedavno Vladana za Ekskluziva.ba portal, kada smo saznali da se vjerila sa izvjesnim biznismenom (ime poznato redakciji). 

Ono što je nama skrenulo pažnju jesu Vladanine objave, pa nije teško zaključiti da je njena jača polovina drži kao kap vode na dlanu. 


Vladani se nakon nekolicine poslovnih uspjeha, sreća osmjehnula i na privatnom polju. Duži vremenski period uživa u ljubavi sa muškarcem čiji identitet štiti punom snagom, a da mu je stalo da je sačuva za sebe pokazuje i to koliko joj ugađa.


Tako smo na Vladaninom nalogu primijetili kako je u posljednje vrijeme, čim je pandemija malo popustila, putovala prvom klasom, a nisu izostale i luksuzne hotelske sobe, kao i skupi automobili. Vjerujemo da je za sve to zaslužan upravo njen vjerenik, koji se ovakvim potezima dokazuje kao pravi džentlmen. 

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.