x

Život u kamperu na Adi: Srpska glumica priznala koliko joj je život skroman, pa dobila aplauz!

Glumica Matea Milosavljević glumila je u brojnim domaćim filmovima i serijama, a sada je otkrila u kakvim je uslovima živjela do skoro.

Gostujući u emisiji "Šok Tok", izjavila je da je živjela u kamperu na Adi Ciganliji i da joj tada luksuz nije bio važan. Ova njena izjava izazvala je brojne rakcije:

- To je jedno predivno iskustvo, živjela sam u kamperu sa tadašnjim dečkom, jer to je bilo jedino njegovo stanovište u tom trenutku. Upoznali smo se na Adi Bojani, pa smo bili malo na Kopaoniku, sa kamp kućom i onda je došao red na Beograd i jedino gdje smo mogli da stavimo to je bio parking Ade Ciganlije - rekla je glumica.


- Stvarno jedno predivno iskustvo i na prvu pomisliš kao "kako ću da živim ovdje, kako ovo kako ono", ali zapravo shvatiš da ti malo treba da budeš srećan. Budiš se, Ada, priroda pored tebe, šta ćeš ljepše. S obzirom da me poznaju svi su očekivali tako nešto od mene. Mama i baka su onako malo bile u šoku, ali brzo su se navikle i one, nisu dolazile na kafu, mi smo dolazili kod njih - zaključila je mlada glumica.


Ovu Mateinu izjavu mnogi su pohvalili na društvenim mrežama:

- "Bravo, djevojko!", "Svaka čast" "Bravo, lijepo je čuti da je neko danas normalan do te mjere da može kamper, a ne da mora vila na Dedinju", "Baš divna i skromna djevojka", "Matea, trebalo bi da se mlade djevojke ugledaju na tebe", neki su od komentara na Tviteru.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.