x

užasna tragedija

Zla kob stradalih mladića: Ujkanović trebalo da se oženi za sedam dana! Hamidović je jedinac, oženio se prije tri mjeseca!

Naselje Lukare na magistrali Novi Pazar-Ribariće zavijeno je u crno. U četiri kuće, na po par stotina metara jedna od druge, četiri porodice, sve četiri izgubile po sina. Najstariji 23, dvojica najmlađih po 21 godinu.

Muk ispred kuća stradalih mladića, Amela Ibrahimovića (21), Mithata Hamidovića (23), Senada Đerleka (22) i Amara Ujkanovića (21), okupljali su se rođaci, prijatelji, komšije, da izjave saučešće. Bol za četiri izgubljena mlada života neopisiva.

Žitelji Lukara kažu da su nastradali bili momci za primjer.


- Kod Ibrahimovića se te večeri sakupila cijela porodica da vide Amela. Ujkanović ima mlađeg brata i trebalo je da se ženi za sedam dana. Hamidović je jedinac, a oženio se prije tri, četiri mjeseca - ispričao je jedan od komšija:


- Hamidović i Ujkanović bavili su se građevinom, radili rigips, zlatni, vrijedni, radni dječaci bili, nisu htjeli da idu u Njemačku. Ibrahimović je došao malo za Novu godinu da se odmori, taman bio sredio papire u Njemačkoj i eto šta se dogodi.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bivši i ja smo prekinuli prije godinu i 2 mjeseca, a ja sam bila u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile prekinute. Pokušao sam doći do njega na društvenim mrežama, ali me maknuo s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i oni su mi rekli da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Svaki dan sam plakala i plakala jer sam ga jako voljela. Dok nisam rodila i beba nije imala godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla i nemam novca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala sestri i rekla joj svoj problem i rekla da zna za moćnu čaroliju koju je bacila dr alaba koja joj pomaže kad nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-pošte i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekla da će mi pomoći da razbijem čaroliju tako da će mi se moj muž zauvijek vratiti i da će biti moj. Bilo mi je veliko iznenađenje što se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čarobnjaku. Molim se da će dugo živjeti i raditi više od svog prekrasnog djela. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On ti može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili ga možete dobiti putem njegovog vibera/whatsappa: +1(425) 477-2744