x

Zlata Petrović dala sud o novim srpskim zvijezdama: Ako su Kija i Luna pjevačice, ja sam hirurg!

Popularna pjevačica Zlata Petrović nedavno je dobila nagradu za doprinos domaćoj muzičkoj sceni, a kao istaknuti estradni umjetnik, imala je komentar na novopečene pjevačice poput Kristine Kije Kockar i Lune Đogani.

Zlata je za Srpski telegraf istakla kako u svojoj, preko 40 godina dugoj, karijeri nikada nije imala sukobe sa kolegama.

- Ukoliko mi neko pronađe bar jednog kolegu ili koleginicu sa kojima sam se ja zamjerila, slobodno recite da sam grešna - govori nam poznata pjevačica i dodaje da je od početka svoje muzičke karijere bila okrenuta samo sebi i svom poslu.

- Uvijek sam poštovala tuđi život i tuđi rad. Gordost je problem u ovom poslu, a za svakog ima mjesta pod ovim suncem, na našem estradnom nebu - priznaje Petrovićeva.


Pošto je Zlata istakla da za sve ima mjesta na estradnoj sceni, pitali smo je za mišljenje o novim koleginicama Kristini Kiji Kockar i Luni Đogani, koje su, izašavši iz popularnog rijalitija, postale pjevačice.

- Vidimo da svako ima pravo da radi šta hoće danas. Generacije se smjenjuju, nemam problem s tim, dolaze novi, ali... Uvijek postoji to "ali"! Šta bi bilo kada bih ja otišla i rekla: "Želim da budem hirurg, ljekar?!" Naravno, to mi niko ne bi dozvolio. Kuhari se bave kuhanjem, ljekari liječenjem, a pjevanje je postalo svačija profesija. Ako su one pjevačice, evo, ja sam hirurg - komentariše za Srpski telegraf popularna pjevačica.


Petrovićeva smatra da je vrijeme glavni pokazatelj nečijeg kvaliteta na muzičkoj sceni.

- Vrijeme pokazuje koliko ko traje. Ono sve iskristališe. Rijaliti-zvijezde, ukoliko ne ponude nešto kvalitetno, biće brzo zaboravljene. Zaboga, niko ne može danas daparira jednom Zdravku Čoliću ili pokojnom Šabanu. Šaulić ostaje da živi svojim likom i djelom. E, takvi ljudi i njihova muzika su kvalitet - zaključuje Zlata Petrović za Srpski telegraf.


.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.