x

ZLOSTAVLJAO KĆERKU SOFIJU PUNIH 13 GODINA: Tata je bio vojnik, znala sam da horor slijedi kad god uđe u sobu u uniformi, tada bi me skinuo...

Bivši britanski vojnik Džon Marfi (61) osuđen je na 18 godina zatvora zbog s*ksualnog zlostavljanja svojih kćerki. Njegova najstarija kćerka Sofija (33) odlučila je tek nedavno da progovori o torturi koju je proživljavala punih 13 godina. Nju je otac gotovo svakodnevno silovao od njene 3 godine, pa sve do 16. rođendana.

Njeno svjedočenje potreslo je svjetsku javnost, pogotovo nakon što je iznijela detalje gnusnih zločina.

Sofija je rekla da je sve počelo davne 1988. godine, kada je imala samo tri godine i da je zlostavljanje trajalo do 2001. godine. Sofija nije bila njegova jedina žrtva. Džon je osuđen za zlostavljanje Sofijinih mlađih sestara Stefani i Mihaele.


Foto: Ilustracija

"Toliko često me je silovao da sam počela da mislim da je to nešto što se događa svakom djetetu", rekla je Stefani tokom svjedočenja.

Sofija je otkrila mnogo više detalja.


"Ne postoji dan u mom životu da se ne sjetim šta si mi radio. Tata, uzeo si mi moje ljudsko pravo moju privatnost, energiju, samopouzdanje, moje djetinjstvo. Mučio si me s*ksualno, psihički i fizički. Nikad me nisi ostavio na miru. To je trajalo godinama iz dana u dan, iz noći u noć", rekla je Sofija.

Ona je otkrila da je sve počelo njegovim pipkanjem u autobusu kada je imala samo tri godine. Sofija je ispričala i da ju je otac silovao na Badnji dan, dok je njegov prijatelj bio u kući. Nije prezao od toga ni da je siluje u porodičnom automobilu.

"Jednom me je napastvovao kad smo išli kod bake", prisjetila se Sofija stravičnih detalja.

"Uvijek je tada nosio vojnu uniformu", ispričala je Sofija i dodala da ju je otac nepristojno dodirivao kad god i gdje god je htio.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.