x

Zenica

Zmajevi obavili posljednji trening pred Italiju! (FOTO)

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra.
Bosanskohercegovački reprezentativci večeras su na Bilinom Polju odradili posljednji trening pred sutrašnju kvalifikacionu utakmicu protiv Italije koja u Zenici želi upisati još jednu pobjedu na svoj konto.

Izabranici Roberta Prosinečkog večerašnji trening otvorili su laganim dodavanjem nakon čega je uslijedilo trčanje i zagrijavanje.

Treningu su prisustvovali svi reprezentativci, a Prosinečki je na konferenciji za novinare koja je održana prije treninga kazao kako se nada da neće biti povreda na večerašnjem treningu.

Prosinečki je na večerašnjoj konferenciji otvorio sve karte Manciniju rekavši mu i sutrašnju postavu koja će istrčati na travnjak Bilinog Polja od prve minute i to: Šehić, Kvržić, Kovačević, Bičakčić, Kolašinac, Pjanić, Bešić, Cimirot, Krunić, Višća, Džeko.


Iz bh. tabora su poručili kako će dati sve od sebe kako bi sutrašnjom dobrom utakmicom i eventualnom pobjedom vratili samopouzdanje za mečeve baraža koji ih očekuju.

Prije reprezentacije Bosne i Hercegovine na Bilinom Polju trening su odradili i Azzurri i to u potpuno opuštenoj atmosferi igrajući dodavanja loptom. Neuspješna dodavanja su kažnjavali "udarcima", ali sve je bilo praćeno dobrom atmosferom i smijehom.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Pahuljko /
Izvor: Klix

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.