x

razveo se početkom godine

Zmije nisu kao te žene, zalijepe se za nekog da postanu poznate: Amar Gile opleo po starletama i ljubavnicama!

“Grandov” pjevač Amar Gile Jašarspahić početkom godine razveo se poslije skoro četiri godine braka od Ene Sarajlić.

- Razveo sam se. Nije nam išlo u braku, te smo odlučili da svako ode na svoju stranu. Uredno plaćam alimentaciju i koristim svaki slobodan trenutak kada nemam nastupe i koncerte da provedem sa sinom - izjavio je pjevač tada za “Blic”.

Poznato je da su ga povezivali sa učesnicom “Zadruge” Natašom Radan, sa kojom je navodno i ranije bio u vezi, a on tvrdi da su takve žene spremne na sve.


- Svi znamo kakve su te žene. Svi znamo da će se "zalijepiti" za nekog da bi postale poznate i da će uraditi sve. Zmije nisu kakve su te žene. Više ne znam ni šta im je cij, ali vjerujte da su spremne na sve - rekao je Gile za Grand online.

Sa druge strane bivša supruga pjevača je za njega imala samo riječi hvale, te o navodnim preljubama nije željela da govori.


- Amar i ja smo se razišli mirnim putem. Imamo divne godine iza sebe, kao i sina Darisa, koji je naše najveće bogatstvo. Znala sam za koga se udajem i da će njegovu popularnost pratiti raznorazni medijski natpisi na koje se ja nisam obazirala. Amar je divan otac našem sinu. Nas dvoje ćemo ostati prijatelji, kao što smo bili i do sada - rekla je Ena za “Glamur”.

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.