x

haos

Zna se šta se radi desnom rukom: Severina žestoko zaratila s pratiocima!

Svaki potez pjevačice Severine Kojić na društvenim mrežama uvijek privuče veliku pažnju javnosti. Severina je danas čestitala rođendan svom prijatelju, umjetniku Dimitriju Popoviću i najavila njihovu ponovnu saradnju. Međutim, ovaj pjevačicin potez izazvao je pregršt negativnih komentara, pa je ona odlučila da se obračuna sa hejterima i da odgovori većini.

Ovo je Severinina čestitka koja je izazvala haos:

- Na današnji dan rođen je jedan od mojih najdražih slikara. Jedan od naših najcjenjenijih slikara, čije slike imaju posebno mjesto u Vatikanu i jedini koji je s ovih prostora imao izložbu zajedno s Dalíjem. Imala sam sreću s njim surađivati 2010. na njegovom opusu “Salome”, a uskoro će imati izložbu “Biblijske žene”, na kojoj ponovo surađujemo. Ovaj put kao Marija Magdalena. Dragi Dimitrije, želim Vam sve najljepše povodom rođendana... Vidimo se na izložbi - napisala je pjevačica, a njeni pratioci burno su reagovali nazivajući je promoterkom satanizma.


Slike Severine koje je napravio slikar Dimitrije Popović izazivaju brojne kontraverze u javnosti, a Severinini odgovori na prozivke postali su viralni. 

- Desničari, zna se šta se radi desnom rukom! Živjeli desničari, sve najbolje - bio je samo jedan od pjevačicinih ironičnih odgovora.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.