x

Znam da su se Ana i Sloba kre.ali: Sanja Stanković otkrila šokantne detalje po izlasku!

Nakon što je napustila "Zadrugu", Sanja Stanković je iznijela mišljenje o tome ko će pobijediti i ko su joj favoriti. Govorila je za Srpski telegraf i o gorućim temama o kojima se mjesecima pisalo, a to je afera "pros..tucija", u koju je ona direktno bila umiješana. Naime, bivša zadrugarka nam je rekla koji su parovi u kući lažni i koji glume, kao i razloge za to.

- Nisam vidjela, ali su mi prijatelji rekli šta se pisalo i dešavalo, na sve to neću davati ja komentare, već moji advokati. Ja ne poznajem nikoga od tih ljudi i nisam upućena ni u šta oko svega toga što se dešavalo dok sam bila unutra. Učinjena mi je velika nepravda i to je sve što imam da izjavim povodom te čitave afere.

Jesi uspjela da se odmoriš bar malo i kako se osjećaš nakon izlaska?

- Nisam uspjela da se odmorim i jako sam umorna, ali imam gomilu obaveza. Do finala imam dosta stvari da obavim, tako da mislim da neću ni stići da se odmorim.

Šta misliš o vezi između Marka Miljkovića i Lune?

- Ja sam i unutra rekla da je veza na silu. To je i Luna sama priznala jednom prilikom, da se plaši da izađe napolje sama. Mislim da neće uspjeti napolju jer svako od njih samo sebe gleda, a veza podrazumijeva nešto drugo, tj. zajednički interes.


Ko ti je favorit za pobjedu ako, naravno, izuzmemo Matoru?

- Ako izuzmemo Jovanu, nikoga ne smatram dostojnim pobjede, tamo nema pobjednika. Ali baš ako moram, neka to bude Aleksa Savić.

Šta misliš o Staniji i Marku Markoviću?

- Njihova veza je lažna, tu samo možda postoji neka privlačnost. Oni su lijepi ovako vizuelno, ali nema tu emocija.

Kako komentarišeš odnos Ane Korać, Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić?

- Ani sam na početku rekla da ja njenu vezu sa Davidom ne podržavam jer sam znala da će ispasti najgora, kao Luna prošle godine, ali svakako ću biti uz nju šta god da se desi. Ne sviđa mi se njen način učešća. Trebala je ostati cvjetić i mislim da je pogriješila svaki put kad je skočila da vrijeđa Aleksandru Subotić, ali mislim da je na sve to David uticao, svjesno ili nesvjesno, uopšte nije važno. Davidova veza sa Anom i Aleksandrom je bukvalno kopija. Ali kad Ana bude udarila glavom o zid, biću svakako uz nju kao prijatelj.


Ko je, po tvom mišljenju, najaljkavija osoba u "Zadruzi"?

- To je definitivno Brendon, posteljinu nije oprao mjesecima, a zbog njegovih stvari u kojima krije hranu su nam se u sobu uselile muhe i crvi.

Koga vidiš na prva tri mjesta u finalu "Zadruge"?

- Vidim Lunu, Aleksandru i Staniju jer sam po Zadrugovizijama to vidjela i po pitanjima novinara i oko koga se tamo vrti priča. One imaju najveće šanse za pobjedu, ali od njih tri mislim da Aleksandra ima najveću šansu.

Kako komentarišeš to što se Kija naljutila na Anu Korać jer je bila sa Slobom Radanovićem?

- Ja sam bila upućena i znala da su se kr.sali. Ali nisam htjela da komentarišem jer su i Ana i Kija moje prijateljice i njih dvije treba da riješe to sve što se desilo.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.