x

Znate kakvo je moje mišljenje o njoj, sve najgore: Kija iznijela stav o Luni i njenoj karijeri, a evo u kojoj objavi nije prozivala Đoganijevu!

Kristina Kija Kockar progovorila je o svojoj nekadašnjoj suparnici Luni Đogani, pa je prokomentarisala i objavu koja je izazvala buru na Instagramu.

Pevačica je napisala da je ona "u moru seljančura, Kija Kockar" i da nikada ne bi nosila nadogradnju, a mnogi su pomislili da je time prozvala Lunu.

"Nisam mislila ni na koga konkretno. Drugarice su mi slale kako sam ja isprozivala jedan salon, uopšteno sam mislila da ljudi imaju loše nadogradnje. Volim prirodno i to je to, nisam mislila na osobu na koju ste svi mislili", rekla je Kija i priznala da joj se druga sezone "Zadruge" nije dopala.


"Rekli su mi da nemam pravo da komentarišem. Gledala sam pomalo, prvo su se svađali da li je neko pros..tutka, a onda ko ima veću tarifu. Nije mi se svidjelo, iskreno, iako sam imala prijatelje koji su bili unutra. Ono što je bilo u prvoj "Zadruzi" je bilo spontano i prirodno. Ono što sam rekla za Lunu, to sam i rekla. To ne može da se poredi sa mnom, vidjećemo ko će biti pobjednik u nekoj narednoj, a za 1.000.000 bih ja ušla. To je jedina cifra kako mogu da promijenim život. Otišla bih na Karibe, uzela trosoban stan, neki džip sa otvorenim krovom, negdje bih otvorila bar i da živim nekim normalnim životom. Djevojački stan bih dala svojoj mami, ona se oduševila, a ja sam joj rekla da od toga nema ništa, niko mi neće dati te pare", izjavila je Kockareva u emisiji "Ami Dži šou".


Ona nije željela da potcjenjuje Luninu karijeru, jer su je i samu osuđivali.

"Rekla sam da nikoga ne potcjenjujem, mene su potcjenjivali. Čula sam Luninu pjesmu, svidjelo mi se i vidjećemo kako će ona otpjevati. Subjektivno mišljenje sam rekla što se tiče pobjede, ali da se podsmijavam njenoj karijeri bi bilo licemjerno. I ona će proći kroz predrasude, a ja joj što se toga tiče želim svu sreću. Svi znaju kakvo je moje mišljenje o njoj inače - sve najgore", rekla je Kija kroz smijeh.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.