x

ZODIJAK I NOVAC: NJIMA ĆE APRIL DONIJETI ČITAVO BOGATSTVO!

Što se tiče novca i posla ova tri znaka će u aprilu dominirati.

LAV

Konjukcija planete novca Venere i planete promjena Urana na početku mjeseca većini Lavova donosi iznenadni priliv novca, ali i mogućnost velike zarade uz rizične poslove, odnosno preko ulaganja.

Pod uticajem punog mjeseca iz vašeg astrološkog polja ugovora i dogovora već početkom mjeseca pristajete na saradnju koju vam nudi jedna Vaga ili Škorpija.

Venera, Mars i Pluton praviće odlične aspekte od 6. do 19. aprila na vaše polje posla i karijere i ove savršene aspekte trebalo bi da iskoristite da učvrstite neke poslovne temelje, uspostavite odličnu saradnju sa osobama od autoriteta, ali i da zaradite što više novca od onoga što volite.

Moguće je da će vam se javiti neke nove ideje, pa i mogućnost proširenja biznisa u tom periodu. 24. aprila Venera prelazi u znak Blizanaca, pa će vam finansijska situacija biti odlična, posebno Lavovima na položaju ili onima koji se bave luksuzom ili javnim poslom.

JARAC

Većina Jarčeva, april mjesec dočekuje veoma zauzeta pod uticajem punog mjeseca iz njihovog polja karijere. Ovaj pun mjesec može donijeti i napredovanje, ali i neku vrstu povišice i veoma pozitivnog dogovora sa nadređenim ukoliko ih imate.

Venera će nakon 5. aprila ući u vaše astrološko polje kreativnosti i zabave i može vam donijeti porast ideja, ali i proširenje posla, posebno Jarčevima koji se bave poslovima vezanim za zabavu.

U odličnim aspektima sa Marsom i Plutonom, u periodu od 7. do 19. aprila, Venera vam može donijeti i veoma značajne trenutke za vašu karijeru.

Na vašu inicijativu može početi veoma važan poslovni projekat. Doživjećete finansijski procvat.

Poslovi vezani za nekretnine, ali i rješavanje pitanja stanovanja takođe mogu okupirati Jarčeve u aprilu.

BLIZANCI

Već 1. aprila Blizanci će dobiti nalet kreativnosti tako da svi oni koji se bave poslovima u vezi sa estetikom, uživanjem ali i poslovima vezanim za djecu, imaće puno uspjeha do 5. aprila, dok retrogradni Merkur iz vašeg astrološkog polja druženja i prijateljstva može pomutiti neke poslovne saradnje i planove.

Od 6. do 18. aprila Venera će sa Marsom praviti dobre aspekte na njihovo astrološko polje finansija. Blizanci tada mogu dogovoriti neke tajne poslove ili postići jako veliki uspjeh u svemu što je vezano za ulaganja, kredite, pozajmice i poslove u vezi sa finansijama.

Takođe, u ovom periodu Blizanci će vraćati neki dugove ili izmiriti sve obaveze koji su imali. Ovaj period bi trebalo da iskoriste da budu što disciplinovaniji sa novcem, pa čak i da pokrenu neke mjere štednje, prenose beogradski mediji.

Oko 24. aprila, kada Venera pređe u njihov znak, osjećaće se mnogo bolje i neopterećeno, pa će i novac sam dolaziti. Najbolja zarada biće od trgovine i poslova vezanim za komunikaciju i transport, ali i preko online poslova.


(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Ovim putem bi pohvalijo čovjeka koji mi je skinuo crnu magiju i vratijo voljenu osobu njegovo ime je martin i ima moje preporuke evo vam kontakt broj +385 98 953 60 66 viber