x

Zokiju Šumadincu pozlilo zbog crne magije: Evo šta mu se tačno dogodilo!

Najnovije informacije su da je Zokiju sada dobro i biće vraćen u Zadrugu pod terapijom, dok se skroz ne oporavi. Naime, Šumadincu je pozlilo, skočio mu je pritisak i hitno je odvezen u bolnicu na Dedinju, gdje mu se stanje stabilizovalo.

- Zoki je dobro, ljekari rade dobro svoj posao, a nakon detaljnih pregleda, biće vraćen u Zadrugu - kaže Mario Milovanović, dobar prijatelj Šumadinca.

- On je duša od čovjeka, samo je osjetljiv, jer upija i pozitivnu i negativnu energiju od drugih. Kad je lijepo on se raduje, kad je tužno i on je tužan. Vjerujem da su ga tamo svađe uznemirile, pa mu je zato pozlilo, jer on obično izbjegava da se sukobljava, a juče je bio meta nekih zadrugara, pa se iznervirao - kaže Mario za beogradske medije.

- Dotična Milica, juče je rekla da je on bajao, što on nikad nije radio i takvim stvarima se ne bavi. Ugrozila je time njegovu reputaciju - kaže Milovanović.


Sukob je počeo sa Milicom Kemez, koja je rekla da se Šumadinac bavi crnom magijom, i da ju je omađijao. Iako je ona više puta rekla da se šalila, to je bilo dovoljno da se Zoki iznervira.

- Ku*vi kada kažeš da je ku*va, njoj rejting ide gore, a ja se ne je*em. Ja pošteno radim svoj posao. Tebi je Zoki rekao, prije nego što si sjela na Filipov ku*ac, da od te priče nema ništa - urlao je Šumadinac, koji nije mogao da se smiri ni poslije razgovora sa Drvetom u Rajskom Vrtu.

Zoki je skoro bio u bolnici zbog napada panike, kada su Zadrugari imali zadatak na vodi, počeo je da se trese, ali su mu ukućani pomogli.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.