x

Zola hoće da napumpa Miljanu, da bi ga izdržavali Kulići: Otkrivamo tajnu taktiku zadrugara!

Novi učesnik druge sezone rijalitija "Zadruga" Lazar Čolić Zola je odmah po ulasku u Imaginarijum otkrio da gaji simpatije prema Nišlijki Miljani Kulić, sa kojom je brzo uplovio u emotivnu vezu.

Međutim, izvor blizak di-džeju za Rijaliti je ekskluzivno otkrio da će Čolić svim silama da se potrudi da Miljani napravi dijete kako bi se uselio u porodični dom Kulića i tako se finansijski osigurao.


- Čim je kročio u "Zadrugu", Lazar je rekao da mu se Miljana sviđa i da je jedan od razloga taj što ulazi na imanje upravo to da bi se sa njom upoznao i ostvario prisniji kontakt. To mu je, međutim, samo priča za javnost i kamere jer mu ljubav sa njom nije krajnji cilj. Zola je bliskom prijatelju rekao da je u posljednje vrijeme ostao bez angažmana kad je njegov posao di-džeja u pitanju i da mora nekako da se snađe i brzo zaradi novac. Htio je brzu i laku zaradu bez mnogo muke, pa mu je palo na pamet da uđe u rijaliti i jednim udarcem ubije dvije muhe. Pošto nema određeni tip djevojke sa kojom bi bio u vezi, smislio je plan da smuva neku od zadrugarki za koju zna da je dobro situirana i koja može da mu bude lak plijen - počinje priču izvor blizak Zoli i otkriva šta je Zola rekao pred ulazak u rijaliti.


- Drugaru je rekao: "Ova Miljana uopšte nije loša prilika. Stavljam ruku u vatru da bi se smuvala sa mnom. Dugo je sama u rijalitiju, a vjerujem da joj treba dečko. Dijete mi nije problem, čuvaćemo ga zajedno". Lazar se o Miljani dobro raspitao prije nego što je ušao u Imaginarijum, a dobro je osmotrio i kakvu imovinu Kulići imaju u Nišu. Shvatio da bi mu Miljana bila odlična prilika da se kod nje skući, a najsigurnija karta bi mu svakako bila ta da joj u rijalitiju napravi dijete. Vidio je da Miljana ima veliku kuću u Nišu i da njeni dobro zarađuju i pored visokih honorara koje imaju godinama u rijalitiju - objašnjava izvor i dodaje:


- Čuo je da Miljana non-stop priča kako bi voljela da njen sin Željko ima dobrog oca pored sebe, pa će na sve načine da je ubijedi da je on pravi muškarac za nju i da je porodičan čovjek. Bliskom prijatelju je rekao da će se na sve načine truditi da postigne svoj cilj i da je siguran da će ga Miljanini roditelji dobro prihvatiti - završava naš sagovornik.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.