x

Zolina majka doživjela šok, pa zbog Miljane završila u bolnici!

Miljana Kulić dikvalifikovana je iz Zadruge zbog toga što je fizički napala Jovanu Tomić Matoru, a ona se nerijetko agresivno ponašala i prema svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli kojem je uputila i jezive prijetnje ubistvom.

Povodom cjelokupne situacije oglasio se Zolin blizak prijatelj.

- To su gluposti, to je apsurd totalni. Ma kakvi, to je samo njen odraz nemoći i ništa drugo. Šta ona njemu može? Ne može mu ništa uraditi od čega se on ne može odbraniti. To je ono zastrašivanje, pa ako prođe, prođe - rekao je Boban Majstorović, Lazarov drug.

On je dodao i da je priča u vezi s Zolinim dugovima previše izokrenuta.


- Ona spominje sve ono što je on potrošio, navodno, dok su bili u Zadruzi, što ga je hranila. Pa onda kad su otišli u Niš, iznajmili stan i to je taj novac, ali je to ona predložila jer on je gost u Nišu, on tamo nema nikog. To za dugove je prenapumpano, u principu ima dug prema meni, ali ja sam njegov prijatelj. Nije pozajmljivao za kocku, nego ovako, kad je radio neki spot. Ja sam faktički ulagao u njega, nešto smo se dogovorili da to bude u svrhu njegovog probijanja u karijeri, a ostalo je na dug. Ali to će on vratiti kad može. To što se provlači po medijima da je dugovao nekome i to, to nema veze - ispričao je Majstorović.


Takođe, Boban je ispričao kako je protekao susret Čolićeve mame Bose i Miljane u Derventi, ali je objasnio i kako je poslije došlo do Kulićkinog lošeg odnosa s nesuđenom svekrvom.

- U Derventi je sve bilo normalno. Kasnije je tek ispao problem, kad su se Miljana i Zola vratili u Niš. Majka je pitala Zolu gdje je Miljana, on je rekao da je otišla da se kocka i onda je ona napisala: "Kakva je to majka, kako može da ostavi dijete i otići da se kocka?!" Miljana je to pročitala, naljutila se i izvrijeđala Zolinu majku - rekao je Boban, pa dodao da je Lazareva mama uplašena za sina jer je gledala kako ga Kulićeva udara i maltretira.

- Doživjela je šok i završila u bolnici. Potreslo ju je to što je Miljana udarala Zolu. Molila me je da ga izvučem iz Zadruge - ispričao nam je Majstorović.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.