x

Zolina majka podnijela tužbu protiv Miljane, odlučila da je strpa u zatvor: Plašim se da mi ne ub.je sina, ona nije normalna!

Miljana Kulić prije tri dana je u rijalitiju "Zadruga 3" fizički nasrnula na svog dečka Lazara Čolića Zolu i tom prilikom mu je nanijela teške tjelesne povrede. Udarila ga je u oko i povrijedila mu je nos, a u Kliničkom centru su mu sanirane povrede i data mu je terapija. Zolina majka Bosa od tog dana ne može da dođe sebi, te je zaprijetila da neće dopustiti da Miljana prođe nekažnjeno.

Čolićeva majka Bosa je za Rijaliti otkrila da je prijavila Miljanu policiji i da je podnijela tužbu protiv nje, te da se nada da će uskoro zakon učiniti svoje i da će Kulićka napustiti Imaginarijum.

- Kad nisam crkla kada sam vidjela kako mog sina bije ona rospija. Sram da je bude. Mogao je bez oka ostati, ona nije normalna. Nakon toga odmah sam otišla u policiju i podigla tužbu protiv nje. Neću stati dok ona ne bude kažnjena. Čekam samo kada će policija da ode tamo po nju i da je izvede iz rijalitija. Njoj je mjesto u zatvoru - rekla je Bisa za Rijaliti i dodala:


- U pravu je Lepi Mića kada kaže mom sinu da odmah podigne tužbu protiv Miljane. Čula sam kad Zola priča Vladimiru Tomoviću kako ima dosta argumenta protiv Miljane, pa sam se još više uplašila. Ko zna šta ona njemu radi kada su sami, kada ga ovako bije i maltretira pred kamerama. Plašim se da ga ne ubije, ko zna šta je sve u njenoj glavi.

Bosa je dodala da se odmah čula sa produkcijom i da su oni bili veoma fini prema njoj, pa su je iz minuta u minut obavještavali kako se Lazar osjeća.


- Za produkciju mogu da kažem samo najbolje. Odmah sam kontaktirala sa njima i rekli su mi da o Lazaru brinu najbolji ljekari, kao i da je uradio snimak glave i nosa. Znam da je kažnjena dvonedjeljnim honorarom. Da sam se ja pitala, izbacila bih je, ali neću sada da se miješam u odliku produkcije, pošto oni najbolje znaju što je drže - kaže Bosa i dodaje da se nada da će sina vidjeti za dva dana, kad krene na kontrolu.

- Ja ću prekosutra biti ispred Kliničkog centra, samo na trenutak da ga vidim i da se uvjerim da je stvarno dobro. On je meni sve na svijetu. Kada bi mi dali samo pet minuta da popričam sa njim, i on bi protiv Miljane podigao tužbu. Mora što prije da se udalji od nje. Plašim se da ne dođe do neke tragedije, zato više ne podržavam njihovu vezu i sve ću učiniti da zaštitim i udaljim sina od Miljane - završila je Čolićeva mama.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.