x

Zolina majka ulazi da se osveti Mariji: Krv će da padne ako treba!

Zbog bebe Miljane Kulić i Zole izbio je žestoki rat njihovih porodica! Zolinoj majci Bosi je strašno pozlilo zbog svega što se dešava, pa je hitna pomoć prije nekoliko dana dolazila u njen stan u Derventi, kako bi joj dali injekciju za smirenje.  

Komšinica Zoline mame koja živi u istoj zgradi otkriva da je ona sada spremna da uđe u "Zadrugu" i javno se obračuna s Marijom koja tjera Miljanu da abortira.

- Bosa je van sebe, bila je sretna kada je čula da je Miljana trudna i rekla je sinu da mora da uđe u rijaliti i da bude uz nju, kao i da oboje imaju njenu podršku za budućnost i bebe koja je na putu.

- Bosa je Zolu rodila u vanbračnoj zajednici i on je svog oca prvi put video kada je imao 12 godina. Mučenica je zbog toga prošla pakao, namučila se u životu, i zato neće da tako prođe i njeno unuče. Njoj je prije neki dan pozlilo kada je čula kako Marija ubjeđuje Miljanu da abortira. Rekla je da će umrijeti ako Miljana ode na kiretažu.


- Samo kuka na sav glas, ori se cijeli komšiluk od njenih jecaja: "To je moje unuče, to je srce babino, imam prava da se ostvarim kao baba! Marija već ima unuče, a moje hoće da ubije. Bog neka je kazni za to što radi. Dabogda je se svi odrekli, da sama ostane! Samo su joj pare u glavi, da je moje dijete bogataš, ona bi ga prihvatila. Ako treba idem u "Zadrugu" da se lično obračunam s njom, krv će da padne ako treba - priča uznemirena komšinica i dodaje:


- Niko ne može da smiri Bosu, sad je prestala i da jede od sekiracije. Uplašili smo se da joj ne stane srce koliko se nervira. Ona je rekla da će da proda imanje u selu i da će taj novac dati Zoli i Miljani, samo da joj ona rodi unuče. Trese se jadnica od muke i plače što Marija šikanira Miljanu i njenog sina.

Komšinica iz Dervente otkriva još da se najviše plaši šta će biti sa Zolinom majkom ako Marija stvarno natjera Miljanu na abortus.

- Ne znamo kao će Bosa preživjeti ako Miljana abortira. Ona je Zoli rekla da kaže Miljani da je uz njih i da će da im pomaže oko djeteta, čak i Željka prihvata kao svoje unuče. Njoj je želja da ima unuče od sina jedinca. Zola isto želi to dijete, samo što je sada zbunjen.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Star)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.