x

Zoline stvari će završiti u kanti za smeće! Naoštrila se Kulićeva pa prijeti di-džeju: Ljudi mole Miljanu da se smiri, barem zbog djeteta!

Miljana Kulić se danima kaje što je dozvolila sebi vezu sa Lazarom Čolićem Zolom, jer smatra da je iskoristio i poigrao se njenim osjećanjima. Ona je odlučila da se riješi svega što je vezuje za taj period, pa su tako na dnevni red došle i njegove stvari. 

Naime, bivša i diskvalifikovana zadrugarka se požalila fanovima pa ih pitala za savjet šta je pametno da uradi sa Zolinom miksetom, laptopom i mikrofonom.

"Dragi moji, sredila sam kuću generalno... Blista! Želim od vas da dobijem savjet. Nisam pametna šta da radim sa miksetom, stvarima, lap-topom i mikrofonom od onog što sam bila na moju žalost sa njim. On je izbrisan iz mog života i ne treba mi ništa njegovo. Da li da mu pošaljem to na kućnu adresu ili da bacim u obližnji kontejner, jer je to zaslužio? Koji je vaš savjet?", napisala je Miljana, a stiglo je mnogo odgovora od strane vjernih fanova.

"Budi čovjek i pošalji mu, imaš dijete", glasio je samo jedan od odgovora, a bilo je i onih koju aludiraju na to da je zaslužio da mu vrati milo za drago. 

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.