x

pjevač ima kancer

Zoran Kalezić teško bolestan, vodi tešku borbu: Bolje da me nema ako poslije operacije ne mogu da pjevam!

Pjevač Zoran Kalezić saopštio je da je obolio od kancera pluća, a za liječenje je odabrao Crnu Goru.

- U ponedjeljak idem u bolnicu, imam kancer pluća. Imam prijatelje širom svijeta, mogao sam da se operišem bilo gdje. Ali ipak zašto bih se ja, pored naših ljudi i djece koji imaju sličnih problema i koji se liječe ovdje, operisao bilo gdje, zašto bih išao u Cirih, ili negdje drugo - rekao je Zoran Kalezić.

On je istakao i da je svjestan operacije, ali i da u potpunosti vjeruje ljekarima.


- Ja sam svjestan svega i operacije koja me sljeduje u utorak, ovim putem želim da dam poštovanje ljekarima, jer im vjerujem da će uraditi sve što je potrebno. Nisam posegao za liječenjem negdje drugdje, jer znam da će dati sve od sebe da mi pomognu. Boli me, jer je našim ljudima tuđe sve ljepše i bolje. Moja želja je bila da iskažem poštovanje prema ljekarima s kojim sam u kontaktu i zahvalan sam im na požrtvovanju. Zadivljen sam i vjerujem više svojim ljudima i spreman sam da im život ponudim - ispričao je pjevač.


- Vidim da imaju želju da mi pomognu, ali sam im rekao jedno - nemojte me buditi, ako nakon operacije ne budem mogao da pjevam. Moj život je pjesma, ako mi uzmu pjesmu onda bolje da me nema - rekao je pjevač.

.

.

.

..


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.