x

Zoran Marjanović zarađuje između 100 i 200 hiljada mjesečno: Pred sudom je rekao od čega se izdržava!

Protiv Zorana Marjanovića podignuta je optužnica za ubistvo supruge Jelene Marjanović. On se pred Višim sudom u Beogradu našao u utorak, gdje je iznio svoju odbranu, ali i odgovarao na pitanje odbrane i suda.

Na pitanje sudije o tome koliko mjesečno zarađuje Zoran isprva nije mogao da da konkretan odgovor, ali je rekao kako na šestomjesečnom nivou prima isplatu za autorska prava, budući da je kompozitor, te da se njegova mjesečna primanja kreću između 100.000 i 200.000 dinara u zavisnosti od toga koliko posla ima u mjesecu.

On je takođe napomenuo kako izdržavanje malog djeteta nije jednostavno, te kako mu Jelenina rodbina uopšte ne pomaže. Rekao je i da su kuću Jelenine majke uzeli i iznajmili nepoznatim ljudima. 

- Nisu me nikada pitali čak ni da mi daju nešto od tog novca koji uzimaju za Rentu za Janu - rekao je Marjanović.


Podsjetimo, Marjanović je do sada napravio više muzičkih hitova za srpske pjevače. Muziku i aranžman za pjesmu "Ovo mora da se zalije" Anice Milenković, pisao je upravo Zoran! Ni Ana Bekuta nije odoljela "čarima" Zorana, pa je on za nju napravio nekoliko pjesama "Sačuvaj mi mesto", "Konak". Jedan od najvećih hitova je pjesma koju izvodi Tanja Savić "Zlatnik", djelo je takođe upravo glavnooptuženog u slučaju ubistva Jelene Marjanović, njenog supruga Zorana. Bane Mojićević ima nekoliko Zoranovih pjesama... "Digni me pao sam" Dinče takođe se nalazi na ovoj listi. Nije ni Rada Manojlović ostala bez pjesme.


Jelena Marjanović je misteriozno nestala 2. aprila 2016. godine dok je džogirala na nasipu u Crvenki kod Borče, dok su je suprug i kćerka Jana navodno čekali na kraju nasipa.

Tog trenutka joj se izgubio svaki trag, a tijelo je nađeno sutradan u kanalu punom vode u naselju Crvenka u Borči, nedaleko od mjesta gdje je navodno trčala. Obdukcija je pokazala da je Jelena ubijena sa najmanje devet udaraca čvrstim predmetom u potiljak, od kojih joj je lobanja smrskana, kosa počupana, dok joj je od siline udaraca polomljeno i nekoliko zuba. Od tada je saslušan veliki broj svjedoka, među kojima su i građani Crvenke koji žive u blizini nasipa. U Više javno tužilaštvo u Beogradu bili su pozivani i članovi porodice Marjanović, ali su oni iskoristili svoje zakonsko pravo da ne svjedoče u procesu koji se vodi protiv člana njihove porodice.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.