x

uz njega do kraja

Zoranu Marjanoviću djevojka poslala poruku? Zorica se oglasila i poručila mu: Dabogda pocrkali dušmani!

Djevojka Zorana Marjanovića, osuđenog za ub.stvo supruge pjevačice Jelene, Zorica Zoka Mitrović nema pravo da ga posjeti u zatvoru, ali je zato riješila da s pratiocima na društvenoj mreži podijeli pjesmu Riblje čorbe "Pogledaj dom svoj, anđele", te se pretpostavlja da ovim putem želi da mu poruči da se bori i "osveti dušmanima".

Marjanović je 22. jula prvostepeno osuđen u Višem sudu u Beogradu na 40 godina robije zbog smrti supruge Jelene. Sudija je navela da je pjevačici 2. aprila na nasipu u Crvenki presudio s nekoliko udaraca po glavi nepoznatim predmetom.

Na dan presude Zoran je odveden u pritvor u Okružni zatvor i tamo čeka rješenje Apelacionog suda, koji će odlučiti da li će stvarno otići na izdržavanje maksimalne kazne, da li će mu ona biti smanjena ili pak oborena i tako bi se suđenje vratilo na početak.


Dok čeka sudnji dan, Marjanović u pritvoru ima pravo na posjetu članova porodice tri puta mjesečno, piše portal Republika.

Međutim, Zorica mu je djevojka i ne nalazi se na tom spisku, pa je nemogućnost da se obrati voljenom izabraniku riješila da pokaže na društvenoj mreži Fejsbuk, gdje je suptilno podijelila pjesmu Riblje čorbe - "Pogledaj dom svoj, anđele" i u opisu izdvojila stih "Podigni mač svoj, anđele", dodajući i srce, te može da se zaključi da na taj način Zoranu šalje poruku da se bori.

Inače, identitet Zorice Zoke Mitrović otkriven je prilikom prvog Zoranovog hapšenja. Kada su inspektori 15. septembra 2017. s nalogom došli po Zorana, u kući su zatekli i Zoricu. Tada je otkriveno da ona stoji iza profila podrške na Fejsbuku i da ga je branila na društvenim mrežama, pa su se na taj način zbližili.


Međutim, svih godina su demantovali da su u vezi, ali su se na dan prvostepene presude prvi put pojavili zajedno ispred suda i tek tada potvrdili ljubav. Ubrzo nakon toga napravila je skandal kada je čula kako sudija Zorana proglašava krivim za ub.stvo supruge jer je počela da se dere na sudiju i viče da je Marjanović nevin, a njena odluka sramotna, pa su je sudski stražari izbacili napolje.

Da Marjanovića gleda kao borca, kao i u pjesmi koju je podijelila, govori i Zoričina izjava nakon presude, kada ga je poredila s vitezom.

- Zoran je viteški reagovao na presudu. On je nevin, kako bi drugačije reagovao. Svoju pravdu će istjerati, vjerovatno već na apelaciji - poručila je ona tada okupljenim novinarima ispred Višeg suda.


Nakon pet godina konačno u centru pažnje

Kaa su se prvi put zajedno pojavili u javnosti, govorilo se dosta i o njenom stajlingu, u kojem je 22. jula došla u sud. Crni korset sa dubokim dekolteom, koji je po kodeksu oblačenja zabranjen u sudu, crne uske pantalone, kožna jakna prebačena preko ramena i sunčane naočare, koje je nosila i u hodniku suda, ali i prenaglašena šminka.

Dramatične nastupe, osim u sudu, imala je i ispred Zoranove kuće u Borči u trenucima njegovog hapšenja. Tada je utrčavala u svoj automobil fiat punto i vikala: "Zorane, ne ulazi u tu vučju jazbinu bez advokata", a onda bijesno odjurila za vozilima Interventne policije.


Može da ga posjeti u zatvoru

Zorica bi bez problema mogla da posjećuje Marjanovića u pritvoru da su vjenčani, ali postoji mogućnost da kod notara ovjeri potvrdu da živi sa Zoranom u vanbračnoj zajednici i da se tako nađe na spisku njegovih posjetilaca.

Dabogda pocrkali dušmani

U popularnoj pjesmi radi se o teškoj patnji ljudi i onima koji su za nju krivi, ali i o anđelu koji treba da ide u krvavu borbu.

- Usliši molitve, anđele,
Dabogda pocrkali dušmani,
pa budi anđeo osvete,
neka na svojoj koži osete
šta znači beda, strah i bol.

.

.

.

.

Izvor: Republika

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.