x

emotivno

Zorica Brunclik pjevala i gušila se u suzama: Ovo je najemotivniji momenat na koncertu, sišla u publiku i plačući otpjevala ovu pjesmu!

Pjevačica Zorica Brunclik napravila je veliki rođendanski koncert na Tašu. Kada je izašla na binu i vidjela publiku, pjevačica nije mogla da savlada emocije, pa je počela da plače, iako je prethodno sebi obećala da to neće dozvoliti da se desi.

Pjevačica je počela koncert svojim velikim hitom "Ne dam ovo malo duše", što je publika pozdravila sa ovacijama.

Inače, pjevačicu su podržale mnoge poznate ličnosti, među kojima su bili: Goca Šaulić, Luna Đogani sa mužem Markom Miljkovićem, Tamara Milutinović, Mira Škorić, kao i sin Ivice Dačića, Luka, sa djevojkom Milicom Jokić.


- Ne mogu da opišem svoju sreću što rođendan dočekujem ovako. Vi ste mi dali najljepši rođendanski poklon koji ću pamtiti zauvijek - rekla je ganuta Zorica.


Pjevačica je na poklon dobila dečansko vino i ručni vez od žena sa Kosova i Metohije, što ju je dirnulo pa je i zaplakala.

Brunclikova je u jednom trenutku tokom koncerta, dok je pjevala pjesmu Đurđevdan, sišla među publiku. Dok je pjevala plakala je i primala cvijeće.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.