x

Zorica Brunclik prisustvovala kćerkinom porođaju: Evo šta je uradila u operacionoj sali!

Kćerka Zorice Brunclik i Kemiša Zlata Aranđelović prije dva dana rodila je djevojčicu. Ponosni tata, pjevač Miloš Vujanović sve vrijeme je čekao ispred porođajne sale, dok je uz novopečanu mamu bila majka Zorica.

- Bila sam sve vrijeme uz moju Zlatu, jako sam ponosna na nju, non-stop smo se hrabrile i oduševljena sam kako je sve podnijela. Ja sam, naravno, plakala kao malo dijete kad se sve završilo od silne sreće. Kasnije me je bilo sramota kad sam vidjela da sam grlila sve redom u operacionoj sali i plakala im na ramenu - kaže pjevačica i otkriva zbog čega Zlatin suprug nije bio u sali.


- Znate kakvi su muškarci - plašljivi, doktori čak i ne preporučuju jer često padaju u nesvijest. Zato je tata nestrpljivo čekao ispred sale da čuje lijepe vijesti. Međutim, moram da kažem da ju je on prvi poslije mame držao i da su uveliko ostvarili kontakt, odmah mu je u naručju otvorila oči i zaljubljeno ga gledala - kaže Zorica.

Porodica Aranđelović u četvrtak veče priredila je i malo slavlje u društvu zetovih roditelja, prijatelja i kumova, a mnoga veselja im tek predstoje.


- Tata Miloš je morao da promijeni nekoliko majica u toku večeri jer su ga svi redom cijepali. Čak sam mu u jednom trenutku u šali rekla: “Miloše, vidi da zadržiš neku majicu, da imaš u čemu da odeš sutra u bolnicu” - kroz osmijeh kaže Zorica i dodaje:

- I druga kćerka treba da mi se porodi u avgustu, čekamo još jedno bepče - ovaj put dečaka.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.