x

Zorica i Šaban su pogriješili: Saša Popović u šokantnom intervjuu progovorio o pjevačima!

Saša Popović, direktor „Granda“, duže od decenije nalazi se na čelu najpoznatijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, a u jednom intervjuu priznao je šta misli o članovima žirija, estradi, pjevačima koji su ga napustili i prešli u suprotne tabore.

Iza vas je još jedna uspješna sezona šoua „Zvezde Granda“, da li ste već počeli da pripremate narednu?

- Vjerujem da ćemo i tokom sezone koja nas čeka nadmašiti sezonu koja je iza nas. Pun pogodak je bio žiri kom smo ove sezone dali ulogu mentora, a rejtinzi su pokazali da su gledaoci to izuzetno dobro prihvatili. 

Ipak, nedostajale su svađe i rasprave između članova žirija, što je godinama bilo zanimljivo gledaocima...

- Konstruktivne rasprave mentora dobile su prednost nad raspravama i svađama žirija tokom svih prethodnih sezona. Publika je bila više zainteresovana da vidi kako će članovi žirija spremiti svoje kandidate, koji su, s druge strane, napredovali poslije rada sa mentorima. Upravo je taj momenat najviše „kupio“ novu publiku.


Istakli ste da će se koncept takmičenja znatno promijeniti?

- Koncept se mijenja, samo žiri ostaje isti. Žiri ostaje u kapsuli i nema mogućnost da vidi kandidate. Ovoga puta članovi žirija neće imati ni mogućnost da uzmu takmičare kojima su tokom prethodne sezone bili mentori. U svakoj emisiji ćemo imati neku veliku zvijezdu koja će biti tu samo tokom te emisije. Sjediće pored mene i imaće mogućnost da uzme određenog kandidata sa kojim će raditi.

Marija Šerifović je rekla da će dobro da razmisli prije nego što ponovo bude član žirija u „Zvezdama Granda“. Šta mislite o tome?

- Marija će ostati dio ekipe. Dogovorili smo se i nema razloga za brigu, kao što nema razloga da iko od članova žirija napusti takmičenje jer ekipa ostaje ista.

Da li se neki pjevači kaju što su napustili žiriranje u „Zvezdama Granda“?

- Svima je poznato da bivši članovi žirija više nisu tako prisutni na javnoj sceni niti su popularni kao kada su bili u „Zvezdama Granda“. To dobro znaju aktuelni članovi žirija i svako od njih čvrsto drži svoju stolicu.


Mislite li na Zoricu Brunclik?

- Ne samo na nju. I pokojni Šaban Šaulić napustio je „Zvezde Granda“ i prešao u drugo takmičenje. Brzo je shvatio da to nije to. Isto tako i Zorica Brunclik. Mislim da su pogriješili, ali to su bile njihove odluke koje poštujem.

Koliko se često desi da, kada se ugase kamere, iskritikujete žiri za ponašanje koje vam se tokom emisije nije dopalo?

- Vjerovali ili ne, to se skoro nikada nije desilo. Nema razloga da im govorim šta da rade ili šta da ne rade. Nisu mali i ne treba im vaspitač. Ja i volim kada oni polude.

Ko vas od članova žirija najviše nervira?

- Svi imaju svoje bubice. Jelena najviše priča i moram da je opomenem da emisija ne traje do zore nego do malo poslije ponoći. Njen izgovor je da ona podiže rejting i onda između nas dođe do rasprave i duela. Viki često ne može da se snađe sa tasterima, pa pritisne pogrešno dugme i onda se mi ostali iznerviramo.

A Marija...?

- Marija umije da bude jako nezgodna i da zbog nezadovoljstva što neko nije ili jeste glasao napusti emisiju. Baci bubicu, pobijesni, pa se vrati poslije pet minuta. Sve to na kraju dođe na svoje i kada se sve sabere, dobar su tim.


Hoćete li odmor i ljeto provesti na jahti koju ste, kako se pisalo, kupili za milion eura? Šta je tu istina?

- Moja jahta nije koštala milion eura, niti papreno plaćam skipera, kako su mnogi mediji pisali. Brod sam platio 250.000 eura i to može da se provjeri u banci. Sam upravljam brodom jer sam dobio dozvolu za vožnju. Nema riječi ni o milionima ni o bahaćenju.

Ne može se reći da nemate skupocijeni vozni park...

- Već 13 godina vozim jedan te isti džip, a sem tog automobila, imam i „smart“, što nije nikakav luksuz. Ja sam malo dijete kada se uporedim sa ljudima koji voze zaista skupocijene automobile.

Šta mislite o novim muzičkim pravcima koji haraju estradom?

- Svako ima pravo da radi kako želi i da snima šta želi. Koliko god da su se trendovi promijenili, pjesme koje se danas snimaju traju jedva mjesec dana. Kvalitetne pjesme, dobra narodna i pop muzika ostaju. To nikakva modernizacija ne može da promijeni.

Često se šale na vaš račun govoreći da se nećete smiriti dok sva živa bića u regionu ne postanu „Grandovi“ pjevači. Planirate li penziju?

- Neću se smiriti dok god imam mogućnost da brinem o mladim pjevačima i da im pomognem da ostvare svoje snove. Lijepo je biti dio tima koji mladim ljudima iz korijena promijeni život.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Znaš li gdje možeš naći ženu za jednu noć? Idi u > > > www.Bredhot.Com