x

Zorica Marković podržala Bojanića: Marinka je pored Božen finansirala i Amerikanka!

Zorica Marković jedna je od rijetkih osoba sa estrade koja nema dlake na jeziku, pa je tako analizirala jučerašnji intervju Miloša Bojanića, koji je otkrio šokantne detalje o Marinku Rokviću.

Podsjetimo, Bojanić tvrdi da je njegov kolega lažov i žigolo, koji je ojadio pokojnu Božen Žumbor. I Zorica je u estradnim krugovima čula te priče, ali i je ponešto i dodala.

- Moram da kažem da obojicu slabo viđam. Što se tiče pjevačkog kvaliteta, obojica su vrsni i uspješni estradni umjetnici. Sa Bojanićem sam imala jedan nesporazum, ali to smo prevazišli. On je rijetko vrijedan čovjek koji je uspio u životu, stvorio, sačuvao i unovčio svoju karijeru na najbolji način. Marinko, takođe. Doduše, možda manje finansijski, ali isto uspješan, tako da mi je smiješno to da je Marinko pravio frku oko bakšiša, ali ako je to Miloš rekao, ja mu vjerujem. Nije prvi put da velike zvijezde, pored honorara, pokupe i bakšiš. Ako je sve tačno što Bojanić priča, a nema razloga da izmišlja, Marinko je loše postupio - smatra Markovićeva.


Ona se osvrnula i na Marinkovu navodnu aferu sa pokojnom Božen, za koju Bojanić tvrdi da ga je finansirala.

- Sa njom sam bila jako dobra i mnogo puta sam bila na njenim proslavama. Bila je izuzetno dobar i human čovjek. Tada kada smo se družile, pričale su se takve priče među pjevačima. To što je Miloš rekao da je Marinku kupila stan, takođe sam i ja čula, ali ja to ne znam da bih mogla da potvrdim. Pričalo se čak i za neku ženu iz Amerike, zove se, čini mi se, Nada. Ista je priča kao sa Božen, da mu je mnogo dala. Ne znam detalje, ali spekulisalo se da mu je poklonila namještaj. Što se tiče Bojanića, ne bi on to izmislio. Ja s Rokvićem nemam loše iskustvo, naprotiv, imam samo lijepo iskustvo, sve je bilo jako korektno. Doduše, nikada nisam sa njim radila proslavu da bih znala da li uzima bakšiš, ali jako smo se uvijek poštovali. Na estradi je prisutna ljubomora. Ne vidim razloga za to kad za sve ima mjesta. Svi imaju šansu da dobro zarade. Zarađuju se sume o kojima prosječan čovjek može da sanja. Za sve su krive proklete pare - zaključila je Markovićeva.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.