x

Zorica oplela po Aci Pejoviću najstrašnije: On ni rođenu ženu ne voli, samo voli sebe, viski i krem društvo!

Tokom prve jutarnje kafe u "Zadruzi" Zorica Marković progovorila je o svom kolegi Aci Pejoviću, čiji je repertoar Veliki šef puštao zadrugarima za buđenje.

Naime, Markovićeva nije mogla da poredi kolegin rad sa mnogobrojnim pjevačima sevdaha poput Tome Zdravkovića, ali i aktuelnim pjevačima, koji po njenom mišljenju, odlično pjevaju ovaj muzički žanr. Više rijaliti igrač, nego pjevačica, Markovićeva je oplela po Pejoviću bez imalo ustručavanja. 


- Kad su nesrećni u životu (pjevači), imaju oni para ne sumnjam, ali kada imaju tužan život, kada su stvarno nesrećni i imaju nekoga zbog koga pate, tada mogu da opravdam njihov repertoar i sve te tužne pjesme koje pjevaju, jer doživljavaju i preživljavaju. Ali neko ko je hladan kao led, ko rođenu ženu ili muža ne voli i ne poštuje, to ne mogu da razumijem, a pjevaju ovakve pjesme, sve je trgovina. Neko pjeva iz duše, ne zbog para, samim tim pogađa ljude. U ovom slučaju to kod Ace Pejovića nije, jer čovjek toliko voli sebe i pare, tompus i viski i krem društvo. Mrtve stvari i bogatstvo, samo je provalio foru. Ja sam dobra sa njim, nikad se nismo zamjerili, ali... Dok ovaj ludi Lukas, on živi taj život, zato i prolazi. Bili su najbolji drugari, zato su se razj.bali - govorila je Markovićeva o kolegi sa estrade, a nema sumnje da će ove njene riječi razbijesniti Pejovića.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.