x

ZORICA ZNA KIJINU I SLOBINU TAJNU OD PRIJE DVIJE GODINE: Imam sve dokaze, pući će BRUKA, petoro ljudi je umiješano!

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović su prije nekoliko dana potpisali papire za razvod braka, ali njihova priča, koja je zainteresovala sve gledaoce prve sezone "Zadruge", još veoma intigira javnost.

Njih dvoje su, mnogo puta za vrijeme svog boravka u Bijeloj kući, pokretali priču o tome šta se dešavalo u njihovom odnosu prije tačno dvije godine, ali su uvijek ostajali nedorečeni.


Gledaoci "Zadruge" su ostali uskraćeni za razrješenje ove misterije, koja ih je toliko dugo spajala, a istovremeno i razdvajala, i po završetku rijaliti programa. Sada je Zorica Marković, njihova bivša cimarka iz Bijele kuće, odlučila da otkrije o čemu se tu, zapravo, radi.


- Imam sve dokaze ali ne dam. Neću da dajem reklamu više nikome. Neka oni kažu, ja nemam šta da kažem. U tu priču bi bilo umiješano još jedno petoro ljudi, a od tih pet do jednog mi je stalo mnogo, do ostalih nije. Onda bi pukla tikva i bruka, neću da pričam, neka oni pričaju. Neka kažu akteri te priče, tog života, mene to ne zanima. Ja vodim svoj život, ne njihov zato im je bolje neka ćute, neka me ne diraju - rekla je Zorica.


Podsjetimo, pjevačica je u toku svog gostovanja u emisiji "Zadruga - Narod pita" istakla da odlično zna koju tajnu Sloba i Kija kriju i zašto su često jedno drugo ucjenjivali time da će neko od njih progovoriti i ispričati šta se to dogodilo prije dvije godine u njihovom odnosu.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.