x

podugačak spisak partnera

Zovu me ljubavnicom, a sa njim sam od jula: Topalkova kćerka odlučila da se obračuna sa suprugom svog dečka!

Na društvenim mrežama se nedavno pojavila fotografija Helene Topalović sa dečkom Dušanom Aleksićem, suprugom voditeljke televizije "Hepi" Jelene Dimitrijević.

Ovim povodom se nedavno oglasio Milan Topalović Topalko i odbrusio svima "koji pokušavaju da od njegove porodice naprave rijaliti", a sada je konačno i Helena otkrila istinu!


- Priča da sam ja ljubavnica je obična izmišljotina i to nema veze s vezom. Nema potrebe da se piše o njegovoj i mojoj vezi, svoju privatnost čuvam - rekla je Helena za "Srpski telegraf" i zamolila da novinari pitaju "i svoju koleginicu" da demantuje ove navode, misleći na Jelenu Dimitrijević.


- Pošto ona neće da demantuje i tako joj odgovara, onda ću ja. Krivo mi je što sam nazvana ljubavnicom, na drugima je da demantuju, nisu demantovali, evo ja sam umjesto njih. Sa sadašnjim dečkom sam u vezi od jula ove godine, a njih dvoje dvije i po godine nisu zajedno. Godinu dana je trajala brakorazvodna parnica. Kada je zatrudnila, tada su se vjenčali. Jelena već dvije godine živi sa majkom. Nema ko šta više da mi nakači, bilo kakve afere na mene. Ja sam bila slobodna žena, on slobodan muškarac, tako da nema šta da se izmišlja - rekla je Helena.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.