x

Zenica

ZSF 2022: "Cubana night" u organizaciji PK "Shadows" i PK "Stars"! (Foto)

Članovi Plesnog kluba “Shadows” i Plesnog kluba “Stars” pripremili su za posjetioce maštovit i rasplesan interaktivni program, pod nazivom “Cubana night” u kojem su sudjelovali skoro svi koji su se našli sinoć u centru Zenice. Duh južnoameričkih ritmova, salse, bachate, kizomba prenijeli su zajedno sa svojim gostima iz Bijeljine, Tuzle, Beograda na zeničke ulice, a i mnoge “natjerali” da učine svoje prve plesne korake.

“Srce mi je, puno hvala publici, svim prisutnima, našim gostima, malo je reći predivna noć. Hvala Shadowsima, ekipi iz Starsa, mojim dragim tuzlacima, begrađanima, plesačima iz Bijeljine, a posebno srce mojim sugrađanima koje ni ovakvo vrijeme nije spriječilo da nam daju svoje srce kao i uvijek i da budu sa nama. Zahvaljujem direkciji Zenica Summer Festa na prilici, mislim da smo učinili grad posebno ponosnim večeras i da šaljemo divnu sliku u svijet”, kazao je nakon sinoćnjeg programa Semir Šerić – Šera iz PK “Shadows”.


Podsjećamo da Zenica summer fest tehnički realizuje RTV Zenica uz pokroviteljstvo Grada Zenice i gradonačelnika Fuada Kasumovića, te prijatelje Festivala, zlatnog sponzora kompanije „Bingo“, te sponzora Aura osiguranja, BH Telecoma, i Federalnog ministarstva kulture i sporta.

.

.

.

.

.

.

.

.

Pahuljko / zenicasummerfest

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.