x

Zenica

ZSF 2022: Zabranjeno pušenje "zapalilo" Kamberovića polje! (Foto)

Sinoć je na Kamberovića polju koncertom grupe Zabranjeno pušenje završena dvodnevna motorijada koju tradicionalno organizuje zenički Moto klub Condor.

Ove godine po prvi put motorijada je održana u sklopu programa Zenica summer festa, a dva dana spektakla koji su zenički bajkeri u saradnji sa organizatorima ZSF-a priredili još će se dugo prepričavati.

Ovogodišnji skup bajkera iz naše zemlje i regiona bio je i u čast rođendana MC “Condor”, čiji je predsjednik Robert Anić zahvalio svima na odzivu sa željom da se ponovo nađu naredne godine na istom mjestu.

Jučerašnji, drugi dan motorijade, počeo je defileom bajkera ulicama grada, a nastavljen koncertom grupe Euforija iz Bihaća na Kamberovića polju. Dvosatna svirka Euforije, bila je uvod za veliki vatromet, nakon kojeg je uslijedio izlazak na scenu ekipe iz “Zabranjenog pušenja” koja je za preko 20 hiljada posjetilaca priredila noć koje će se sjećati dugo, a u hitovima benda uz kojeg su odrastale brojne generacije uživali su i pjevali i mladi i stari.

Prije izlaska na scenu Zabranjenog pušenja posjetiocima obratio i gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović, poručivši kako će Gradska uprava sa njim na čelu nastaviti podržavati ovakve projekte, pohvalivši rad Moto kluba Condor.

Podsjećamo da Zenica summer fest tehnički realizuje RTV Zenica uz pokroviteljstvo Grada Zenice i gradonačelnika Fuada Kasumovića, te prijatelje Festivala, zlatnog sponzora kompanije „Bingo“, te sponzora Aura osiguranja, BH Telecoma, i Federalnog ministarstva kulture i sporta. Vidimo se i sutra u srcu Zenice.

.

.

.

.

.

.

.

Pahuljko / zenicasummerfest

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.