x

ODAKLE PARE?

Zukorlićeva treća žena nosi torbice od 9.000 dolara! Belkisa se hvali putovanjima i markiranom odjećom i aksesoarom!

Belkisa Crnovršanin (31), treće žena po šerijatu pokojnog muftije Muamera Zukorlića, voli skupocjenu i markiranu odjeću i torbe, što se da vidjeti po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama. 

"Dior", "prada", "guči" i "šanel" sijevaju sa svake slike, koje pokazuju da ova Novopazarka, koja je zvanično samo lokalna novinarka na sebi uvijek ima po nekoliko hiljada dolara. Posebno se hvali torbicama čija cijena ide i do 9.000 dolara - piše Kurir.


Žena koja je glavna tema u Sandžaku poslije pisanja Kurira da se interesuje za svoja prava u ostavinskoj raspravi kao udovica imućnog muftije ljubiteljka je putovanja, a posebno voli Dubai i Abu Dabi, ako je suditi po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama. Mada, uslikala se početkom maja i na ulicama Beča. Na slikama, koje su mahom crno bijele, obučena je u hidžab i pozira tako da joj se nikad ne vidi cijelo lice. Uglavnom je potpuno i skriveno. Međutim, upadljivo pokazuje torbe, koje su listom poznatih svjetskih brendova.


Tako na jednoj Belkisa hoda među kolonadama, okrenuta leđima, ali "šanel" torbica od 8.800 dolara "pozira". Slična stvar je i na drugoj slici - opet "šanel", i opet crna torbica, koja se jasno vidi, iako je novinarka ponovo uslikana s leđa. Ovaj put cijena je 8.000 dolara.


Hidžab je, naravno, crn i reklo bi se da je sve što nosi uglavnom tako. Na jednom stepeništu sjedi i fotografisana je sprijeda, lice joj se, naravno, ne vidi jer je ruke digla, ali u prvom planu je "dior" torbica od tri i po hiljade dolara. Na drugoj slici je "prada" torba od "skromnih" 1.750 dolara. Na onoj objavljenoj iz Abu Dabija cijena torbice je ista, ali ovaj put aksesoar koji visi na njenom desnom ramenu je s potpisom Iv Sen Lorana.


U ogledalu je Belkisina slika bez glave, ali poenta ove fotografije je da se vide "dior" patike od 1.000 dolara i "guči" majica od 400. Da voli "dior", pokazala i još jednom sva zakamuflirana, ali sa jasno istaknutom pomenutom torbicom, sa sve imenom brenda. Cijena - sitnica - 3.350 dolara.

U potpunoj tami i, naravno, leđima okrenuta treća supruga pokojnog muftije pratiocima daje do znanja i da nosi "prada" čizme od 1.850 dolara. A posljednja objavljena fotografija ove "muftinice" je u boji, a na njoj ona pozira u "selin" duksu od 650 eura.


I sve ovo ne bi bilo čudno da Belkisa nije samo novinarka. Zvanično. Pa je pitanje - odakle pare? Od muftije, rekli bi mnogi u Novom Pazaru. A Belkisa, koja u saopštenju poslije otkrića Kurira nije negirala da je bila treća Zukororlićeva supruga, saopštila je i da je njena porodica "časna, ugledna i imućna". Nimalo slučajni epiteti, baš u ovom momentu, prenio je Kurir.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.