x

bijesna matora ispričala sve

Žurke, jahte i blud: Anđelo i Sanja se ovako provodili! Matora dobila njihove snimke s bazena!

Nakon što su Sanja Stanković i Anđelo Ranković počeli da provode dosta vremena u zajedničkom društvu na imanju u Šimanovcima, Jovana Tomić Matora je ispričala sve ono o čemu je ćutala u četvrtoj sezoni rijalitija "Zadruga".

- Saznala sam da je Anđelo zvao Sanju da idu na žurku na jahtu čim smo nas dvije raskinule. Pričali su mi ljudi da su ih viđali i u bioskopu, a dobila sam i njihove snimke sa bazena koje su moji prijatelji krišom snimali. Oni sigurno neće ovdje da ustanu i da kažu da su se j....i! - ispričala je Jovana, kako prenosi "Informer".


- Ja za Sanjom krvarim ovdje, a ona se mazi sa njim. Znala sam da će da nastane haos čim uđe u rijaliti. Znala sam da će da krene pakao čim su počeli da se zbližavaju. Anđelo me ne poštuje nimalo. Ja se nisam tajno viđala sa Teodorom Džehverović kad je on raskinuo sa njom, već sam mu bila podrška, a on to ne umije da cijeni - piše Informer.


- Kad sam raskinula sa Sanjom, pričao mi je da mi ona ne treba i da moram da nastavim dalje. Plašim se da ne napravim neki haos jer ne mogu da gledam više šta rade. Znaju svi vrlo dobro kakva sam kad izgubim kontrolu - dodala je Tomićeva. Stankovićeva je prije tri dana ušla u rijaliti.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.