x

ne IZLAZI IZ KREVETA

Zvezdan precrtao Anđelu zauvijek: Đuričićka upala u postelju očaja! Slomljena nakon raskida!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić prekjučer su riješili svojoj kratkotrajnoj ljubavi da daju još jednu šansu, ali ljubavna idila nažalost nije dugo potrajala, te je Slavnić dan kasnije zauvijek raskrstio sa mlađašnom Crnogorkom.

Ona je današnji dan odlučila da preleži u krevetu i cijeli dan ne ustaje iz njega, kako se vjerovatno ne bi susretala sa Zvezdanom po Bijeloj kući. Pošto je jutarnji haos Slavnića i Ane Ćurčić dugo trajao, a na kraju se završio suzama i spuštanjem lopte, ostaje da vidimo kako će Anđela reagovati kad sazna sve detalje odnosa bivših supružnika.


Inače, svakim danom sve više isplivava na površinu prljav veš Anđele Đuričić, a nedavno je dodatno ulje na vatru dolio bivši momak mlađašne Crnogorke, koji je šokirao sve, kada je otkrio da ga je aktuelna zadrugarka više puta ojadila za pare.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)