x

DETALJI VEZE

Zvezdan varao Anu sa Aleks? Bili u kombinaciji godinu dana, davao joj novac, vodio na putovanja, a onda doživjela pakao!

Zvezdan Slavnić i Aleksandra Nikolić kriju da su prije navodno tri godine bili u vezi i da je on s njom varao suprugu Anu. Sin Zorana Moke Slavnića, koji je već mjesec dana glavna tema zbog preljube koju je učinio u "Zadruzi 6", tek će šokirati gledaoce i sve unutar Bijele kuće.

Naime, on i bivša djevojka Dejana Dragojevića imaju burnu prošlost, o kojoj oboje mudro ćute, ali je pitanje dana kada će jedno od njih dvoje da progovori o tome.

- Zvezdan je lud za Aleks, vidite da ne smije ni da je pogleda jer se odmah sjeti strasnih momenata koje su imali prije tri godine. Ona je bila klasična gradska klinka, voljela je šmekere, pare i brza kola. On je važio za nezgodnog momka, cijela ta priča, zatvor, n.rkotici, ub.stvo. Kod djevojaka poput Aleks sve je to plus.


- Ma vijala ga je gdje je stigla: "Taj mangup mora da bude moj. On je bio s Ksenijom Pajčin, ona je meni bila idol kad sam bila klinka. Zamisli da budeš s bivšim dečkom Ksenije Pajčin. Pa to je za mene san snova. Moram da ga smuvam, makar za jednu noć", govorila je ona meni tada. Ja sam joj pričala da se čuva jer je Zvezdan na lošem glasu, ali ona se smijala - počinje za Rijaliti prijateljica starlete iz "Zadruge", pa otkriva sočne detalje ove strasne veze.


- Pratila ga je u stopu. Nije bilo mjesta gdje mu nije bila za petama. Uspjela je da ga smuva preko zajedničkog prijatelja koji je bio njena šema nekada. Kada je čula da Zvezdan dolazi, molila ga je da i ona dođe. Prvo je nije primjećivao, a onda se jedne večeri na jednom splavu zalijepio za nju i nije odolio njenim nabacivanjima. Imali su s.ks-šemu, a onda su postali više od toga. Ana nije slutila da Zvezdan voda klinku. Davao joj je pare, vodio je na putovanja.


- Imali su s.ks u Zvezdanovom i Aninom stanu kada ova nije bila tu. Aleks je posebno bila ponosna na taj dio afere jer se osjećala važnom. Ismijavala je Anu jer je ona u njenom stanu i krevetu. Savjetovala sam je da to ne radi, ali ona nije marila - nastavlja poznata starleta, koja je željela da ostane anonimna, pa nam je na kraju ispričala i kako se ova ljubavna afera okončala.


- Godinu dana su se oni vucarali tako. Ne vide se, pa se vide, pa onda opet budu zajedno nedjeljama. Zvezdan je bio mnogo ljubomoran. Nije htio da ostavi Anu, a želio je da drži Aleks pod kontrolom. To nije bilo moguće. Aleks se igrala s njim i pravila smicalice. Ljubav se ohladila onda kada je Zvezdan postao jako ljubomoran, pa je išamarao Aleks pred cijelom diskotekom. Pala je sa stolice kada ju je zatekao polugolu sa čašom i cigaretom u ruci. Zavalio joj je šamarčinu naočigled svih. Ona je tada riješila da presiječe i pobjegne od njega. Njeni prijatelji navijači su joj pomogli, uticali su na Zvezdana da je ne maltretira. Potom je otišla u Švajcarsku, gdje je radila kao animir-dama. Kada je čuo za taj dio, Zvezdan se ohladio. Vidite da je blizina učinila svoje i da on ne može da joj odoli. Trese se kad je vidi, a nije ni ona imuna na njega. Pitanje je kada će neko od njih da otkrije detalje prošlosti - završava poznata starleta, Aleksandrina prijateljica.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.