x

još se ne zna gdje će se prikazivati

Zvezde Granda poslale ponudu RTS, a pregovaraju s Pinkom: Čelnici produkcije uplašeni da će izgubiti nacionalnu frekvenciju!

Sudbina najgledanijeg šou-programa "Zvezde Granda" i dalje je pod znakom pitanja. Ovaj format posljednjih pet godina emitovao se na Prvoj televiziji, ali ugovor im ističe krajem oktobra, a i dalje se ne zna gdje će nastaviti prikazivanje. Kako Kurir saznaje, u igri je i RTS, iako se i dalje vode razgovori s čelnicima Prve, ali i Pink televizije.

Kompanija pod čijim okriljem posluje "Grand" želi da šou i dalje bude emitovan u svom terminu, subotom od 21 sat, i to na televiziji s nacionalnom frekvencijom. Oni su nedavno poslali ponudu Javnom servisu, a da li će uopšte doći do pregovora, zavisi od odluke direktora RTS Dragana Bujoševića.


- Vlasnici "Granda" na sve načine pokušavaju da ostanu na televiziji s nacionalnom frekvencijom, pa su ponudu poslali svim emiterima, tako i RTS. Oni su prvo išli kod Željka Mitrovića na Pink, iznijeli su svoju ponudu i njegov odgovor se čeka. Tačno je da Popović ne učestvuje u tome, jer više nije ni vlasnik ni direktor produkcije, već spoljni saradnik na ovom šouu - kaže naš izvor.


- Što se RTS tiče, oni još uvijek nisu odgovorili na poslovni prijedlog koji im je poslao "Grand". Iskren da budem, mnogi ne vjeruju da će uspjeti da sklope dogovor, jer se koncept "Zvezda Granda" ne uklapa u njihovu poslovnu politiku. Ali ko zna, na kraju je sve moguće. Ono što znam da su u paketu ponudili "Zvezde Granda" i "Nikad nije kasno", ali s obzirom na to da je šou koji vode Dragana Katić i Saša Žika Jakšić nastavio da se emituje na televizija Prva, sad se samo odlučuje o najgledanijem projektu "Granda" - zaključio je naš sagovornik.


Kontaktirali smo sa akterima ove priče, ali niko nije bio raspoložen da komentariše naše informacije. Iz PR tima "Granda" su nam kratko poručili da nemaju nikakvu informaciju, dok su nam iz PR tima Pinka rekli da nemaju komentar. Zvaničan komentar predstavnika Radio-televizije Srbije nismo uspjeli da dobijemo, ali od izvora iz te medijske kuće dobili smo nezvaničnu potvrdu da su naša saznanja tačna.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.