x

Zvijezda, primitivac ili seljačina? Sloba siktao na novinare: Je***a vas Luna Đogani!

Iako joj se prije samo godinu dana zaklinjao na vječnu ljubav, Sloba Radanović danas smatra Lunu Đogani najvećom životnom greškom i jedinim skandalom u karijeri.

Naime, novinare tabloida "Svet" je zanimalo kako Sloba komentariše to što njegova bivša i dalje nije naučila da kontroliše emocije, te i dalje doživljava nervne slomove.

Pjevač je na ovo reagovo burno i počeo da psuje pripadnike sedme sile koji su samo radili svoj posao.

- J**o te, brate, zar opet moramo o Luni? Jeste li došli na promociju spota? Je l' moramo opet da pričamo o "Zadruzi"? - odbrusio je Sloba, pa zatim nastavio u istom maniru:


-  Šta te boli k***c za Lunu? Je*ala te Luna! Ne, majke mi, ne mogu više! Koga boli k***c za Lunu? Za to što vrišti po "Zadruzi" i izgovara brojeve? Ne zanima me Luna. Neću da pričam o Luni i Kiji (prim.aut. Kockar). Sad kad promovišem spot pitate me o Luni Đogani. Koga boli k***c više? Neću više da pričam ni o Luni, ni o Kiji, ni o kome. Neću da pričam o drugim ljudima! - rekao je pjevač i bivši učesnik "Zadruge".

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Svet)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


KREDITNA PONUDA U 72 SATA Za sve vaše potrebe za kreditima, ili finansiranje vaših projekata, nekretnina kontakt: [email protected] o m whartsapp: +33601256710