x

10 modnih komada koji su obilježili ljetnu sezonu

Ljeto je već uveliko tu, a kada je moda u pitanju ono je najinspirativnije godišnje doba. Tada možete ispoljiti svu svoju kreativnost i osmisliti najrazličitije kombinacije, u kojima ćete se osjećati sjajno i dati im svoj lični pečat.

1. Sandale

Sandale su omiljena obuća ljeti, a ove sezone moderni su najrazličitiji modeli. Savršeno će se kombinovati uz lepršave ljetne kombinacije. A najbolji izbor su bijele sandale koje se vežu oko nogu.

2. Jednodijelni kupaći kostim

Jednodijelni kupaći kostim sa kaišem, najpopularniji su model ove sezone. Pored toga što su aktuelni u različitim bojama i od različitih materijala, laskaju svakom tipu ženske figure, pa ćete na plaži izgledati sjajno.

3. Kombinovane ogrlice

Ove sezone, kada je nakit u pitanju, najmodernije je nositi glomazni nakit. Niska različitih lančića u boji zlata najpopularniji je izbor ove godine. Boja zlata se savršeno slaže uz preplanuli ten. A najljepše je nositi ih uz bijelu košulju.

4. Komplet odijela

Komplet odijela ove godine doživjela su veliki comeback. Posebno su popularna u pastelnim bojama. A pravi su izbor za neku posebnu priliku ili pak poslovni sastanak, kada će istaknuti posebno svoju elegantnu stranu.

5. Pletene torbe

Apsolutni hit ove sezone su pletene torbe, koje su podjednako nosive i na plažu, ali i uz svakodnevne outfite.

6. Bijele haljine

Svakog ljeta, haljine su omiljeni modni komad, pa je jednostavno najlakše navući ih i biti spreman za svaku priliku. Bijele haljine su apsolutni hit ovog ljeta, ističu preplanuli ten, odaju sofisticirani utisak i veoma su romantične.

7. Haljine sa golim ramenima

Gola ramena već nekoliko sezona unazad nalaze se u fokusu, kada je ženska ljepota u pitanju. Prema tome, izbor odjevnih komada koji otkrivaju ženska ramena je širok. Odaberite neku lepršavu haljinicu, koja će u prvi plan istaknuti ključnu kost i istaknuti vašu ženstvenost.


8. Patike

Patike su ovog ljeta obuća koja se nosi uz apsolutno sve, a posebno uz haljinice. Najpopularniji su bijeli klasični modeli, koji će se lako prilagoditi svakom stajlingu.

9. Boja lavande

Najaktuelnija boja ovog ljeta je boja lavande. Paleta pastelnih boja je sveprisutna svakog ljeta, ali na samom čelu nalazi se boja lavande koja savršeno izgleda na svakom modnom komadu.

10. Prugice

Najaktuelniji dezen ove sezone su prugice. Prugice različitih boja naročito su popularne na pantalonama, kojima vizuelno ističu savršenu žensku figuru.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.