Više informacija možete dobiti pozivom na broj:
+387 61 742 193 (Gsm, Viber, WhatsApp)
ili slanjem upita na email: [email protected]

Ukratko o Ekskluziva.ba portalu - najposjećenijem Showbizz magazinu u regionu

To je portal koji postoji od 2011. godine, a za to vrijeme je napravio zavidne rezultate i smjestio se na sami vrh, što dokazuje posjećenost koja po *Google Analytics-u iznosi mjesečno preko 18 miliona učitavanja
stranica (pageviews) i preko 9 miliona posjeta, što je u prosjeku dnevno oko 600.000 učitavanja stranica (pageviews) odnosno 300.000 posjeta. Također, na popularnoj društvenoj mreži Facebook, možemo se pohvaliti najaktivnijom i najvećom Fan stranicom jednog medija u regionu sa preko 1.900.000 fanova:
https://www.facebook.com/Ekskluziva.ba/ , a na Instagramu sa preko 110.000 pratilaca:
Izuzetno bitno je da sve pomenute brojke svakodnevno rastu zahvaljujući radu, trudu i ažurnosti Ekskluziva.ba tima. Brže nego što smo i sami očekivali postali smo najposjećeniji Showbizz portal u regionu.


*Google Analytics - je svjetska analitika po kojoj se mjere sve web stranice i jedina koja je validna u svim marketinškim agencijama u svijetu
Banner oglašavanje je najčešći i najisplativiji način oglašavanja na internetu. To je ujedno i najpovoljniji način oglašavanja, prilagođen vašem budžetu, uz mogućnost fiksnih ili rotirajućih bannera. Pogodan je za svaki vid oglašavanja.

ŠTA MI TO NUDIMO
Nudimo Vam cjelovito rješenje inovativnog učinkovitog oglašavanja, a što znači da će kompletan marketinški tim uredno ispratiti svaki Vaš zahtjev. Banerom na našem portalu se ciljaju potencijalni kupci već pri učitavanju početne stranice, a reklama je vidljiva na cijelom portalu (naslovna, kategorije, podkategorije i članak). Vaša reklama će biti propraćena objavama i na našoj Facebook stranici (preko 1.900.000 fanova) i to potpuno besplatno, čime značajno doprinosimo promoviranju Vaše usluge ili proizvoda. Možete birati vrijeme u koje želite da Vaš banner/reklama bude prikazivan na našem portalu.

Svakom novom klijentu poklanjamo i Welcome bonus u iznosu od 30% više prikazivanja.


Dodatne usluge

1. Sponzorisani PR članak - 200 KM
2. Sponzorisani PR članak + usluge fotografa – 300 KM (Sve fotografije dobijete u originalnoj rezoluciji i bez našeg logotipa da možete koristiti za Vaše privatne potrebe npr. za Vašu web ili facebook stranicu, za ostale medije, za Vašu arhivu i slično)
3. Usluge fotografa - 150 KM
4. Isticanje logotipa na fotografijama u galeriji (sa događaja po želji klijenta) – 100 KM po galeriji


Više informacija možete dobiti pozivom na broj:
+387 61 742 193 (Gsm, Viber, WhatsApp)
ili slanjem upita na email: [email protected] Ekskluziva.ba zadržava pravo na izmjene i dopune cjenovnika bez prethodne najave.
Izmjenom cjenovnika neće biti obuhvaćeni ugovoreni banneri.
U navedene cijene nije uračunat porez na dodanu vrijednost u visini od 17%.
Grafička priprema nije obuhvaćena cjenovnikom, te se dodatno naplaćuje.
Za politički marketing obračunava se dodatnih 40% na izložene cijene u “Cjenovniku oglašavanja” i naplaćuje se avansno.