x

11 žena je čuvalo malog Željka: Evo kroz šta prolaze dadilje i šta im Kulićke rade!

Dadilja malog Željka Kulića napustila je imanje u Šimanovicima i ovo je treća dadilja koja nije izdržala sa Kulićkama, a ukupno ih je bilo 11.

Ivan Gajić, koji je nedavno napustio rijaliti, otkrio je pod kakvim to uslovima žive i rade Željkove dadilje, pa tako brzo odustaju od posla. Ispričao je i kako se Miljana i Marija ophode prema njima.

"Za dva i po mjeseca promijenili su tri dadilje, mislim da niko ko je normalan ne može da izdrži duže od mjesec dana. Bejbisiterke su izolovane od nas, žive u apartmanu, zvanično se ne snimaju, imaju platu i obezbijeđene uslove, ali isto tako nemaju telefon, nemaju kontakt sa spoljnim svijetom. Kako se dogovore sa produkcijom, ali one baš rijetko izlaze sa imanja. Osuđene su na rijaliti i na zatvoren prostor", reko je Ivan.


"Imaju Marija i Miljana svoje žute minute. Prvu dadilju Slavicu su izbacile iz apartmana, ima snimak kada joj bacaju stvari. Druga je bila mama od najbolje drugarice Miljanine mlađe sestre, ali ni ona nije izdržala duže od mjesec dana, bez obzira što se dugo poznaju. Marija svaku od njih uči šta da radi, nijedna im nije dovoljno dobra, a sve te žene su već dobre u praksi i radile su sa djecom ili imaju djecu", dodaje Gajić.

U prošloj sezoni su promijenile su čak 11 bejbisiterki.

"Željko je presladak, predveče imamo slobodne aktivnosti pa možemo da budemo sa njim, tad ga bejbisiterka izvodi i šeta. Isti je Ivan Marinković! Najljepša verzija Ivana iz mlađih dana", rekao je Ivan.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Infomer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.