x

široko

Aca Lukas pjevačici dao 17.000 eura bakšiša: Svi su me pitali da li sam normalan!

Popularni pjevač Aca Lukas otkrio je da je najveći bakšiš koji je ostavio u kafani bio 17.000 eura i da se zbog tog postupka nije pokajao.

Naime, Aca je ispričao da dok je on još kao radni pjevač na splavu "Lukas", mnogo prije nego što je postao slavno ime i prezime, dobijao i 50.000 eura bakšiša.

- Uvijek sam volio da dam, to jest da bacim pare, jer sam ja veliki kockar, pa sam imao to nešto zacrtano da uvijek volim da dam da bih i ja dobio - ispričao je Lukas za "Srpski telegraf" i dodao:


- Tako sam jednom poslije nastupa otišao u kafanu i jednoj pjevačici dao 17.000 eura bakšiš, svi su me gledali i pitali da li sam normalan, ali to sam ja. Znam šta je kocka, da đavo uvijek dođe po svoje, pa sam uvijek tako davao, ali sam opet i dobijao.

Podsjetimo, Lukas je nedavno u svom stilu izjavio da njemu korona ništa ne može, te da "on jede nju, a ne ona njega".


- Imam jak imunitet i uvijek se kontrolišem. Vodim računa o životu jer mnogo volim samog sebe. Pa pazi situaciju, kod Cece Ražnatović na slavlju povodom rođenja unuka Željka svi su se zarazili, osim mene, ali bukvalno svi. Da bi korona mene napala, moraće da mutira u specijalni oblik virusa koji napada Acu Lukasa - kaže pjevač.

- Znači, moraće Kinezi malo bolje da se pozabave ako hoće da me se riješe. Korona je beba za ono što ja godinama radim organizmu. Ja koronu jedem, a ne ona mene - poručio je Vuksanović.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.