ACA LUKAS - ZENICA - Arena Husejin Smajlović Zenica

08.12.2022 21:00

Datum: 08/12

Mjesto: Arena Husejin Smajlović Zenica, Zenica

Najveća žurka na Balkanu, spektakularni koncert Ace Lukasa i Folk Haus benda biće održan nakon ,,Zetre" u Sarajevu u Zenici 8.12.2022. godine od 21 sat.

Ulaznice su u prodaji na kupikartu.ba kao i u agenciji Travel 4 Fun u Banjaluci.

Nakon fenomenalnog koncerta u beogradskoj Štark Areni početkom godine, Aca Lukas je rešio da nezaboravan provod ponovi širom regiona. Početak turneje zakazan je za dan uoči njegovog rođendana, a baš tog 3. novembra, Lukas će sada već tradicionalno, održati koncert u Štark Areni, drugi put ove godine.

Nakon brojnih uspeha koji su se nizali tokom Acine karijere, 2021. godinu obeležili su novi projekti - od objavljene autobiografske knjige “Ovo sam ja” koja će biti pretočena u seriju i film “Kafana na Balkanu”, velike turneje na gradskim stadionima širom Srbije, preko albuma “Uspavanka za ozbiljne bebe”, do novih pesmama s albuma “Oskar”- “Opet je danas nedelja”, numera posvećena Džeju Ramadanovskom koja je ujedno i prva numera na pomenutom albumu, “U tri lepe”, zatim duet sa Draganom Mirković “Sad i zauvek”, kao i hit numera “Oskar”. Raznobojnom i jedinstvenom opusu virtuoznog Ace Lukasa u 2022. godini pridodaju se i pesme “Pokidan”, “Jednom” i "Duge staze” koje su oborile sve rekorde slušanosti.

Koncerti Ace Lukasa produkcijski nadmašuju svetske standarde i svaki je za “Oskara”, kao i predstojeći koji nas 8. decembra očekuje u “ARENI ZENICA” u Zenici.

REGULAR SE ODNOSI NA TRIBINE I PARTER IZA FAN PIT ZONE

FAN PIT ZONA PREDSTAVLJA PARTER ZONU IZA VIP ZONE. U OVOJ ZONI SU POSTAVLJENI VISOKI STOLOVI BEZ MOGUĆNOSTI REZERVACIJE MJESTA

VIP ZONA PODRAZUMIJEVA ZONU NA PARTERU ISPRED I PORED BINE. U OVOJ ZONI POSTOJE VISOKI STOLOVI SA REZERVACIJOM MJESTA I STOLA NA TELEFON +38765421006 A MAKSIMALAN BROJ OSOBA ZA JEDNIM STOLOM JE 6 OSOBA. U OVOJ ZONI JE OBEZBJEĐENA KOMPLETNA USLUGA KONOBARA, POSEBNI TOALETI I IZDVOJEN ULAZ

VIP TRIBINA PODRAZUMIJEVA BOČNU TRIBINU SA OGRANIČENIM BROJEM OSOBA, POSEBNIM ULAZOM, POSEBNIM UGOSTITELJSKIM DIJELOM I POSEBNIM TOALETIMA

VIP LOŽA PREMIUM MJESTO POTPUNO IZDVOJENO NA BOČNOJ TRIBINI SA NAJBOLJOM POZICIJOM SA KOMPLETNIM PREGLEDOM KONCERTA. U OVOJ ZONI SU OBEZBJEĐENA SJEDEĆA MJESTA SA NISKIM STOLOVIMA KAO I MOGUĆNOST KORIŠTENJA VISOKIH STOLOVA. U OVOJ ZONI IMATE KOMLETNU UGOSTITELJSKU ORGANIZACIJU POSEBAN ULAZ KAO I POSEBNE TOALETE. BROJ MJESTA JE OGRANIČEN.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.