x

Bog obrva žestoko odbrusio

Adam Adaktar progovorio o svom pravo imenu: Da li želite da vidite moju ličnu kartu?

Najkontroverznija ličnost protekle nedjelje definitivno je Adam Adaktar, samozvani bog obrva, a on je ujedno postao i zvijezda prvog porodičnog rijalitija "Adaktarovi".

Adam je sada otkrio kako se zaista zove u svojim dokumentima, kako su članovi njegove porodice prihvatili ideju o rijalitiju, ali je i šokirao informacijom o tome koliko dugo će ovaj projekat trajati.

Zbog čega ste odlučili da pokrenete rijaliti s obzirom na to da ste odlično razvili svoju djelatnost sa obrvama, sočivima i drugim detaljima za žensku ljepotu?

- Ovo pitanje bih uporedio sa politikom. Mišljenja sam da u politiku ne bi trebalo ući zbog novca, već bi trebalo ući kada si ostvaren čovjek da bi imao kredibilitet nešto i da promijeniš. I u našem slučaju je tako, mi nismo ušli u ovaj rijaliti da bi se promovisali i da bi napravili brend. Mi smo iz brenda ušli u rijaliti da bismo širokom auditorijumu pokazali neki drugi svijet.


Kako su članovi vaše porodice reagovali kada ste im saopštili da će biti dio rijaliti programa i da li se neko bunio ili negodovao?

- Svako od nas jako voli sebe, pa nema ni problem da to prikaže drugima. Brzo i lako smo se dogovorili o tome da snimimo rijaliti.

Opšte je poznato da su vas prozvali "Bog obrva" i da sve najpoznatije i najbogatije dame, ali i muškarci dolaze kod vas. Kako ćete sada “hendlovati” posao s rijalti programom?

- Ja sve u životu radim savršeno, jer imam dobru organizaciju, pa ne sumnjam da ću upakovati kako meni bude odgovaralo.


S obzirom na to da je rijaliti najavljen po uzoru na onaj koji su radili Kardašijanovi, a oni su se često svađali u programu, da li ćete i vi prikazati svađe i suze u svojoj porodici?

- Rijaliti nije najavljen kao dio ili podgrupa Kardašijanovih. Vjerovatno su nas povezali jer je riječ o porodici i to je poenta i tog, ali i našeg rijalitija. Sve ostalo je drugačije i vidjećete u petak.

Kako je vaša supruga reagovala na ideju o rijalitiju s obzirom na to da je ona jedna prezauzeta žena poslom i majka troje djece?

- Anđela je, kao i svaka žena uspješnog čovjeka, tu da podrži tog istog uspješnog čovjeka. To je uradila i ovaj put. Potrudio sam se da joj olakšam sve što je vezano za našu dragu djecu.


Koliko će trajati rijaliti program “Adaktar Family” i šta planirate da otkrijete za javnost, a šta se neće otkrivati?

- Vidjećete u petak kakav je to format, a trajaće dok mi budemo trajali.

Poznati ste po ekstravaganciji i kao neko ko ne krije da voli luksuz, da li ste zbog toga na meti hejtera i plašite li se sada da će s novom popularnošću doći i više antifanova?

- Ja imam svoj način života kako živim, kome se to sviđa može da uživa sa mnom, a kome ne, neka prošeta ili promijeni kanal.


U javnosti se stalno spekuliše da Adaktar nije vaše pravo prezime, kao i da Adam nije vaše pravo ime, da li je to istina i da li ste promijenili ime i prezime?

- U javnosti se svašta spekuliše, ja sam Adam Adaktar, ne znam da li želite da vam pokažem ličnu kartu?

Da li će se i vaša djeca pojavljivati u rijaliti programu?

- Naša djeca su uvijek tu gdje su njihovi mama i tata.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bok prijatelji, ja sam Naomi Samuel, nova sam ovdje, ne znam kako stvari ovdje funkcioniraju, ali ovdje sam pročitala dobre komentare i dodat ću malo iz svog života jer će mnogima biti od koristi mi ovdje, u potrazi za odgovorima i odnosima za rješavanje problema. Bila sam četiri godine u vezi sa Samulom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema svom mužu, pitala sam ga o svemu sam obećao, ali on je odbio. Objasnila sam problem svog odnosa s kolegicom na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavniku koji bi mi mogao pomoći da napravim ljubavnu čaroliju da vratim muškarca kući, ali ja sam žena koja nikad nije vjerovala u magiju, imala sam nema izbora , probala sam, kontaktirala sam vrača i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, moj bivši će mi se vratiti u roku od tri dana, dr alaba je bacio urok i svaka druga amajlija u njegovom do hrama u moje ime usred noći. Začudo, drugi dan je bilo oko podneva. 16.00 Zvali su me sa nepoznatog broja, nazvao me bivši muž, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, vidjela da je to moj muž, dugo smo razgovarali i sve što je rekao je da mu je žao. . jer je sve bilo krivo, rekao je da želi da mu se vratim da me voli još više. Bila sam tako sretna i otišla sam kod njega, kako smo počeli sretno živjeti zajedno i dan danas. Od tada sam obećao da ću podijeliti svoje dobre vijesti s ljubavnim igrama koje rade savršeno bez ikakvih nuspojava. Imam čvrstu namjeru da netko za koga znam da ima problema u vezi može pomoći takvoj osobi upućujući mu jedinu pravu i moćnu provjeru pravopisa koja mi je pomogla riješiti problem u braku. email:[email protected] možete mu poslati email ako vam je potrebna pomoć u vašoj vezi možete ga kontaktirati na WhatsApp i Viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744