x

Ako niste u ljubavnoj vezi, ne brinite: Samci su mnogo sretniji, a razlozi će vas oduševiti

Imaju visoke standarde i spremni su da čekaju pravu osobu.

Obrasci ljubavnih odnosa u savremenom dobu su se promijenili i sada djevojke više ne čekaju svog princa na bijelom konju, a muškarci više nisu spremni na kompromis.

Zbog toga se ljudi sve više odlučuju da ostanu sami, jer se tako osjećaju bolje. Međutim, samci imaju čitav spisak tajnih moći kojih često ni sami nisu svjesni.

Samci se oslanjaju samo na sebe i naučili su da sami rješavaju svoje probleme. Oni imaju jači osjećaj identiteta, manje doživljavaju negativne emocije i sretniji su. Osim toga, otvoreniji su i nisu vezani za jedno mjesto.

Veća je vjerovatnoća da će putovati svijetom i biti spremniji da dožive nova iskustva. Također, pokazuju viši nivo kreativnosti i imaju vremena da se fokusiraju na svoj rast.

Naučili su da vole sebe. Neki ljudi, nakon što su ostali sami, našli su idealno vrijeme da se konačno zaljube u sebe. To čini da se ugodnije osjećaju u vlastitoj koži i imaju dovoljno snage da rade na sebi i pokušaju da postanu osoba kakva žele da budu.

Uspješni su u karijeri jer imaju više vremena i energije da se fokusiraju na izgradnju uspješne karijere. Osim toga, vjerovatnije je da će učestvovati u različitim društvenim i humanitarnim aktivnostima i ne vezuju se za materijalne stvari. Zbog toga je vrlo vjerovatno da će uvijek raditi posao koji vole, a ne koji moraju.

Zdraviji su, a studije su pokazuju da osobe koje su same češće vježbaju u poređenju s osobama u braku. Neki psiholozi sugeriraju da su žene koje nisu udate zdravije, a dokaz za to je podatak da rijetko posjećuju ljekare i uzimaju manje slobodnih dana.

Imaju širok krug prijatelja, jer samci više napora ulažu kako bi ostvarili i održali prijateljske veze. Oni su pažljiviji i lakše održavaju dugoročne odnose s ljudima u životu. Samci više vole da provode vrijeme sa svojom porodicom i ostvaruju bolji odnos s braćom i sestrama.

Znaju šta žele i vjeruju u sebe jer se ne plaše da budu sami i ne žure da uplove u vezu tek tako. Oni znaju šta zaslužuju i nisu spremni da pristanu na manje od onog što žele. Izbjegavaju toksične odnose koji će im u živote unijeti samo anksioznost i stres. Imaju visoke standarde i spremni su da čekaju pravu osobu, piše Kurir.rs.


(Avaz)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Tko danas čita ovo svjedočanstvo, trebao bi slaviti sa mnom i mojom obitelji jer je sve počelo kao neki vic, a drugi su rekli da je to nemoguće. Ja sam Ruža Tomašić iz šibenske regije. Sretan sam u braku, s dvoje djece i lijepom žena. S mojom se obitelji dogodilo nešto strašno, izgubio sam posao, a supruga je napustila kuću jer se nisam mogla dobro brinuti o sebi i obitelji. nju i moju djecu u to određeno vrijeme. Uspio sam devet godina, nijedna supruga koja bi me podržala da se dobro brinem o djeci. Pokušavam poslati testnu poruku svojoj ženi, ali ona me sprečava da razgovaram s njom. Pokušavam razgovarati s njezinom prijateljicom i njenom obitelji, ali još uvijek znam da bi mi netko mogao pomoći i poslao sam zahtjev kasnije tolikim tvrtkama, ali još uvijek nemojte me zvati, sve dok ne dođe vjerni dan koji nikad u životu neću zaboraviti , Kad sam upoznao svog starog prijatelja kome sam objasnio sve svoje poteškoće, a on mi je pričao o velikom čovjeku koji mu je pomogao da se dobro zaposli u tvrtki Coca cola i rekao mi je svoj šarmaterski šarm, ali ja sam osoba koja nikad vjeruje u čaroliju, ali odlučio sam je isprobati i Drosagiede me uputio i pokazao mi što da radim u ova tri dana ručka čarolija. Slijedim sve upute i radim ono što je tražio da učinim dobro. Drosagiede bi bili sigurni da je sve dobro prošlo i da će me supruga opet vidjeti nakon predivnog djela Drosagiede. Supruga me zove nepoznatim brojem i ispričala se i rekla mi je da joj stvarno nedostaje, a naša djeca i moja supruga dođu kući. Nakon dva dana kad mi je tvrtka poslala zahvalno pismo, sada sam uzorni menadžer tvrtke ovdje u SAD-u. Savjetujem vam da ako imate problema pošaljite poruku na ovaj e-mail: [email protected] ili whatsapp na +2349014523836 ili viber na +2349014523836 i dobit ćete najbolji rezultat. Uzmi stvari zdravo za gotovo i oduzet će ti se. Želim vam najbolje.